Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 let Ewy Farne na Slavících: Letos zase ukázala boky jako skříň!

Ewa Farna
26. listopadu 2016 | 23:23

V kategorii žen se jako každý rok nekonalo žádné velké překvapení. Zlatého slavíka tradičně získala Lucie Bílá, na druhém místě se umístila Lucie Vondráčková a cenu za třetí místo převzala Ewa Farna. Ta prvního Slavíka získala už před 10 lety! Podívejte se, jak se za tu dobu změnila.

Ewa Farna oslavila své desetileté výročí od získání prvního Slavíka dalším oceněním. Tentokrát přebrala cenu za třetí nejlepší zpěvačku roku 2016. Stále populárnější zpěvačce je teprve 23 let, a svou první velkou cenu tedy přebrala v pouhých třinácti letech. Tehdy vyhrála v kategorii Objev roku. Stejně jako dnes převzala bronzového Slavíka už v roce 2008, 2009, 2012, 2014 i 2015. A tak můžeme zcela s jistotou říct, že Ewa opravdu patří mezi špičku naší hudební scény. 

Video se připravuje ...
Ewa Farna vystoupení na vyhlášení Blogerů roku • VIDEO: youtube

Za dobu své kariéry si Ewa Farna vybudovala image holky "krev a mlíko", která ráda vybočuje z davu a nestydí se ukázat své přednosti. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Ewa oblékla vínový kalhotový kostým s nebezpečně hlubokým výstřihem a na hlavu si nechala naplést dlouhé dredy. Prý to byl nápad jejího kadeřníka, který ví, že se Ewa ráda liší od ostatních. Na pódiu při vystoupení se pak předvedla v modrém kalhotovém kostýmu, který opravdu nelichotil její postavě. A tak Ewa opět všem ukázala, že má opravdu boky jako skříň...

Autor: red