Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágrova holka: Rajda od tyče? Nebo sympaťanda s krutým dětstvím!

22. září 2016 | 14:35

Počáteční šok z rozchodu slavného páru Brangelina už trochu opadl, ale jen co jsme se stačili vzpamatovat, přichází další pecka, která hýbe českým internetem. Jágrova Veronika se v jednom rozhovoru natolik rozpovídala, že se dostala pod kůži snad i svým největším odpůrcům. Jak to vidíte vy?

Když Jaromír před necelým rokem veřejně přiznal svůj nový vztah, skalní fanoušci mu to samozřejmě ze srdce přáli. Jak by ne, když Jarda celý život tvrdě dře, ale v osobním životě se mu nikdy příliš nedařilo. Za posledních pět let nebyla žádná láska na obzoru (Kovandová u něj přece jen přespala, aby nemusela jet vlakem), a najednou to konečně přišlo. Hned v začátku vztahu však oba museli čelit velkému skandálu. Na jeho novou přítelkyni Veroniku prasklo, že si v Německu přivydělávala tancem u tyče, a byl oheň na střeše. Samozřejmě že ne Jágrův oheň, ten totiž o minulosti své lásky údajně dávno věděl.

A tak se rozjel celorepublikový hon na Jágra. Veřejnost zkrátka dopálilo, že národní hrdina, při jehož doteku hokejkou o puk lidé skandovali "Jágr na Hrad", si našel tak trochu "lehkou" holku. Na kauzu reagoval Jágr tančícím videem, kterým jasně vyjádřil podporu a pochopení pro svou přítelkyni.

Zlí jazykové se domnívali, že jejich vztah mediální tlak neustojí, ale mýlili se. Veroničina striptýzová minulost je už v podstatě promlčena a oba společně odletěli zpět na Floridu. Předtím ale stihli mnoho věcí a jednou z těch nejvýznamnějších byl Veroničin rozhovor pro MF Dnes, ve kterém se otevřela jako nikdy předtím. A vyplatilo se! Svou upřímnou, dojemnou až mrazivou zpovědí si získala tisíce čtenářů.

Rozhovor během pár hodin oběhl celý český internet a většina lidí na něj reaguje opravdu pozitivně. Veronika totiž přiznala, že si v dětství prošla peklem. Do třinácti let si myslela, že je její pravou matkou manželka jejího otce, ale nebylo tomu tak. Biologická matka ji totiž opustila, když byly Veronice pouhé tři roky. A i když se s ní dnes už zná, prázdnota po milující matce zůstala. Veronika také popsala, jak si musela vždy na všechno vydělat sama. Složitá finanční situace ji tak dostala až do dluhů, ze kterých tehdy nenašla jiné východisko než onen zmiňovaný tanec u tyče.

Po přečtení těchto řádků se něco změnilo. Ti drsnější z nás možná necítili soucit, ale minimálně přestali Veronice závidět nové auto za milion. Slabší povahy si u její zpovědi možná i pobrečely. U nás v redakci rozhovor vyvolal opravdu dlouhou, zpočátku rozporuplnou debatu, ale nakonec jsme se shodly! Jardu zkrátka milujeme, o tom jsme vám psaly už mockrát, a Veronika se vlastně najednou zdá jako hodná holka, která se o něj dobře postará. A ačkoliv se to možná zdá naivní, jejich vztahu věříme. Ovšem pouze v případě, že Veronika nemá další kostlivce ve skříni... No, uvidíme!

Autor: red