Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dcera Davida Hasselhoffa prorazila jako plus size modelka a nyní i jako návrhářka!

4. září 2016 | 06:00

Zatímco její otec si postavil kariéru na svém vypracovaném těle, které hrdě ukazoval na pláži v kultovním seriálu Pobřežní hlídka, jeho dcera si s pár kily navíc hlavu neláme. Proč by taky měla, když se díky svým oblým ženským tvarům stala plus size modelkou?

Hayley Hasselhoff (24) za sebou má už několik módních focení, ale nyní si vyzkoušela i roli návrhářky pro firmu Elvi.co.uk.

Její první kolekce oblečení obsahuje 18 kousků v černé a bílé barvě – od věcí na každodenní nošení až po večerní róbu. Kolekce je inspirována jejím vlastním stylem, který je podle ní sofistikovaný, ale zároveň sexy. Nic neponechala náhodě a jednotlivé kousky má vychytané do detailů. "Plnoštíhlé ženy mají větší zápěstí, proto jsem na rukávy u košil nechala udělat dvoje knoflíčky," říká Hayley.

Video se připravuje ...
Hayley Hasselhoff na módním focení • VIDEO: Youtube.com

Její kolekce se snaží o minimalismus, nadčasovost a perfektní střihy, které padnou plnoštíhlým ženám. "Chtěla jsem dát plus size ženám šanci koupit si na sebe kvalitní oblečení, které jim padne na míru a díky němuž zároveň dosáhnou vrstveného looku," říká Hayley o své kolekci. 

Její kariéra v módním průmyslu jí tak dává šanci zařadit se po bok dalších plus size modelek, které se snaží povzbudit ženy k tomu, aby své tělo měly rády. V dospívání si totiž sama zažila krušné chvíle kvůli svým vrstevníkům.

Hayley Hasselhoff ve své nové kolekci
Autor: Instagram.com

"Přála bych si, abych si tenkrát uvědomila, že ty dívky se mi posmívaly kvůli svým komplexům, ne kvůli mým. Neměla jsem obětovat svoje štěstí kvůli tomu, jak mě donutily se cítit," dodává dcera slavného herce.

Celou kolekci si můžete prohlédnout zde!

Autor: luh