Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Krásná boubelka a šaty s chlupatým klínem!

  • 12. července 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Melissa McCarthy (45)

    Oblíbená americká herečka Melissa McCarthy, která se proslavila především rolí Sookie v seriálu Gilmorova děvčata, umí svá kila nosit. Na premiéře filmu Krotitelé duchů 3, kde hraje jednu z hlavních rolí, ukázala, že boubelky se rozhodně nemusí halit jen do tmavého oblečení. Kanárkově žluté šaty s vyšitými květinami jí padly jako ulité. Projmutí v pase krásně vytvarovalo postavu, nadýchaná sukně skryla nedostatky. Jen ty sandálky zaříznuté nad kotníky nebyly úplně ono. Ale to Melisse promineme!

    Melissa McCarthy
    Autor: profimedia.cz
  • DJ Lucca (38)

    Na Moet párty v Karlových Varech dorazilo nespočetně celebrit. Jedny z nejkrásnějších šatů předvedla DJ Lucca, vlastním jménem Lucie Dvořáková. Pokud ji neznáte z oblasti hudby, určitě si ji pamatujete z poslední série tanečního pořadu StarDance. Lucie sice v tanci příliš nebodovala, ale v módě se evidentně vyzná. Ve zlaté róbě byla nepřehlédnutelná, a tak si ji manžel Michal Dvořák (kapela Lucie) pořád hlídal.

    DJ Lucca
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (43)

    Modelka a porotkyně soutěže America´s Got Talent Heidi Klum si vyrazila do ulic New Yorku v pohodlném overalu. Většina z nás by v tomto modelu vypadala jako v pyžamu, ale Heidi zkrátka sluší úplně všechno. Základem úspěchu je samozřejmě její bezchybná postava, ale také neustálý úsměv. Krásná žena!

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Kateřina Brožová (48)

    O herečce Kateřině Brožové teď nebylo delší dobu slyšet, ale v Karlových Varech se to změnilo. V červených šatech byla totiž na zahájení filmového festivalu nepřehlédnutelná. Ukázala všem, že i s padesátkou na krku má perfektní postavu, žádné vrásky a dokonalý dekolt. Možná jen pásek s blýskavou sponou byl už trochu moc, ale i tak povedený model!

    Kateřina Brožová
    Autor: profimedia.cz
  • Meredith Ostrom (39)

    O pořádný poprask se minulý týden postarala nepříliš známá americká herečka Meredith Ostrom, která dorazila na londýnskou párty v provokativních šatech. Na těch byly namalovány prsa s bradavkami a zarostlý dámský klín. Aby toho nebylo málo, přidala k šatům kabelku, která vypadala jako kus syrového masa. Kdyby něco podobného udělala Miley Cyrus, nikdo by se nad tím pravděpodobně nepozastavil. U této téměř čtyřicetileté herečky to nikdo nečekal. No, touha po slávě dělá s lidmi divy...

    Meredith Ostrom
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.