Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Kojící boubelka Tess a líbání u Beckhamových

  • 16. července 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • David a Victoria Beckham

    Harper, dcerka Victorie (42) a Davida Beckham (41), slavila páté narozeniny a slavní rodiče jí popřáli i prostřednictvím Instagramu. David se v popisku fotky rozplýval, jak úžasnou dceru mají! Polibek přímo na rty ale vyvolal na sociálních sítích pozdvižení. Nám tedy připadá normální, ale některé pohoršil!

    Victoria Beckham
    Autor: Instagram.com
     
    David Beckham
    Autor: Instagram.com

  • Reese Witherspoon

    Kdo je matka a kdo dcera? Hereččina dcera Ava je kopií své slavné matky!

     

    Reese Witherspoon
    Autor: Instagram.com

    Pokud jste milovnicemi filmu Pravá blondýnka, příspěvky Reese (40) na Instagramu vás potěší. Od natáčení uběhlo už patnáct let a herečka přidala několik fotek kostýmů, které se ve filmu objevily. Toto je video, kde říká slavnou větu: "Kdo si myslí, že oranžová nahradí růžovou, je na hlavu!"

     

    Video se připravuje ...
    Reese Witherspoon • VIDEO: Instagram.com/reesewitherspoon

  • Cheryl

    Zpěvačka Cheryl (33) se s přítelem Liamem (23) posunula na další pomyslnou metu. Pořídili si společně pejska: "Náš nový člen rodiny. Je za hranicí roztomilosti. Ten pejsek je tak roztomilý," napsala zpěvačka k fotce. S Liamem jsou spolu od března, a jak je vidět, i přes desetiletý věkový rozdíl jim vztah klape!

     

    Cheryl a Liam Payne
    Autor: Instagram.com

     

  • Candice Swanepoel

     Andílek Candice Swanepoel (27) pravidelně informuje o svém zvětšujícím se bříšku:

     

    Candice Swanepoel
    Autor: Instagram.com

     

  • Jenna Dewan Tatum

    Jeden z nejkrásnějších párů Hollywoodu oslavil 7leté výročí svatby! Jenna Dewan Tatum (35) a Channing Tatum (36) se potkali při natáčení filmu Let´s Dance v roce 2006.

    Jenna Dewan a Channing Tatum
    Autor: Instagram.com

  • Tess Holliday

    Plus size modelka v červnu porodila své druhé dítě, syna Bowieho. Na Instagram přidala fotku, kde ji její tým zkrášluje pro focení její vlastní kolekce oblečení pro plnoštíhlé ženy. Tess (31) současně kojí Bowieho.

    Gisele Bundchen v rukou odborníků
    Autor: Profimedia.cz

    K fotce napsala, že jí připomíná foto Gisele Bündchen a že pracující matky jsou všelijakých tvarů i velikostí. Tess se také v předchozím příspěvku snaží přesvědčit svět, že kojení na veřejnosti je naprosto normální. "Kojte své děti, dokud budete moci," nabádá matky. Podobně se vyjadřovala na Instagramu i modelka Karolína Kurková.

     

    Tess Holliday
    Autor: Instagram.com

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.