Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Týden na síti: Eva Herzigová ve 43 letech na titulu a syn Hany Soukupové na Instagramu

  • 16. ledna 2016 | 06:00

    Uplynulý týden se mezi celebritami nesl ve smutném duchu. Do hudebního nebe odešel David Bowie (69) a do hereckého Alan Rickman (69). Sociální sítě byly zaplaveny jejich fotkami a projevy upřímné soustrasti. Co jiného celebrity přidaly na své profily? A kdo se zasnoubil? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Eva Herzigová

    Eva Herzigová se objevila na titulce lednového vydání francouzského magazínu Madame Figaro. Věřili byste, že veleúspěšná modelka původem z Děčína oslaví letos v březnu už 43. narozeniny?

    Eva Herzigová na titulce francouzského magazínu.
    Autor: Instagram.com

    Eva je už od roku 2006 ve vztahu s Gregoriem Marsiajem, s nímž má tři děti, a dle jejích slov je nejlepším trikem na krásu zamilovanost. Něco na tom bude!

     

  • Rosie Huntington-Whiteley

    Rosie ukázala svůj zásnubní prsten.
    Autor: Instagram.com

    Tento týden médii prolétla zpráva o zasnoubení americké modelky Rosie Huntington-Whiteley (28) a jejího o dvacet let staršího přítele, herce Jasona Stathama (48). Rosiinu ruku nyní zdobí nádherný prsten s obrovským třpytivým kamenem, kterým se poprvé pochlubila na předávání cen Zlatých glóbů. Představitel filmového kurýra se plácl přes kapsu!

  • Karolína Kurková

    Karolína s Adrianou Limou v reklamě na luxusní hodinky.
    Autor: Instagram.com

    Karolína Kurková (31) zavzpomínala touto fotografií na rok 2014, kdy se s topmodelkou Adrianou Limou (34) stala tváří reklamy na luxusní hodinky švýcarské značky. Obě krásky jsou okouzlující jako vždy!

    Karolína Kurková se svým synem Noahem.
    Autor: Instagram.com

    Karolína si teď užívá mateřských povinností. V minulém roce se jí totiž narodil druhý syn Noah.

  • Hana Soukupová

    Třicetileté modelce z Karlových Varů začala kariéra stoupat vzhůru v roce 2001, kdy vyhrála soutěž Topmodelka 3. tisíciletí. V naší republice ji sice příliš nepotkáváme, ale úspěchy slaví v zahraničí pořád.

    S manželem Drew Aaronem jsou spolu už devět let a mají dvouletého syna Finna. A zanedlouho se jejich rodina rozroste o dalšího člena. Radostnou zprávu modelka zveřejnila na svém Instagramu.

    Hana (30) se svým synem Finnem.
    Autor: Instagram.com

    Na fotografii je Hana (30) se svým synem Finnem.

  • Kate Hudson

    Kate Hudson vydala svou knihu!
    Autor: Instagram.com

    Za ta léta v šoubyznysu a také hlídáním si své postavy zvládla Kate Hudson (36) nasbírat tuny užitečných tipů a informací týkajících se vzhledu i psychiky. Rozhodla se podělit se o ně prostřednictvím své nové knihy Pretty Happy s podtitulem Healthy Ways to Love Your Body (Zdravé způsoby, jak mít ráda své tělo).

  • Lady Gaga

    Lady Gaga s Jennifer Lopez a Kate Hudson na předávání Zlatých Glóbů.
    Autor: Instagram.com

    Na letošním předávání Zlatých glóbů jednoznačně vytřela všem zrak Lady Gaga (29). Zlatou sošku si odnesla za svou vedlejší roli v seriálu American Horror Story: Hotel. Večer si užila ve společnosti svého snoubence, Jennifer Lopez a Kate Hudson.

    Kromě toho také překvapila svým nebývale "normálním" vzhledem, na který nejsme u excentrické zpěvačky příliš zvyklí, a musíme uznat, že jí to ohromně slušelo!

    Lady gaga na slavnostní předávání Zlatých Glóbů.
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.