Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rosie Huntington-Whiteley navrhla spodní prádlo pro ženy s rakovinou prsu

3. října 2015 | 06:00

Marks & Spencer ve spolupráci s modelkou Rosie Huntington-Whiteley uvádí na trh nové spodní prádlo, které je navrženo speciálně pro ženy, které zasáhla rakovina prsu.

Říjen je měsícem boje proti rakovině prsu a zvyšování povědomí o této zákeřné nemoci. Proto Marks & Spencer přichází na trh se zbrusu novou kolekcí spodního prádla, na jejímž navrhování se podílela i úspěšná modelka Rosie Huntington-Whiteley. Kvůli propagaci krásného spodního prádla Rosie oslovila ženy, kterým se podařilo tuto zákeřnou nemoc překonat, nebo ty, jejichž matky rakovina zasáhla. 

Kolekce je navržena speciálně tak, aby hezky tvarovala postavu, poskytovala oporu a aby v košíčcích podprsenky pohodlně a diskrétně seděla vycpávka. Navíc deset procent z prodeje každého kousku půjde na charitu. Nicméně zakoupit si ji mohou i zdravé ženy, jako ulitá padne i jim! "Bylo úžasné navrhovat a spoluvytvářet tuto kolekci a potkat výjimečné a inspirativní ženy, které se staly tváří naší kampaně," řekla Rosie.  

Kolekce spodního prádla Rosie for Autograph, která je k mání v obchodech od léta 2015.
Autor: Instagram.com

Toto však není první designérský počin modelky předvádějící například pro Victoria´s Secret. Pro Marks & Spencer navrhla už nejednu kolekci spodního prádla a dále se také podílela na tvorbě svých dvou parfémů, to vše pod názvem Rosie for Autograph. 

Autor: luh