Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Eva Mendes se zahalila, ostatní šly s kůží na trh!

  • Jak to slavným kráskám slušelo minulý týden?
    28. července 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Eva Mendes (41)

     

    Eva Mendes
    Autor: profimedia.cz

    Krásná herečka a partnerka jednoho z nejvíce sexy mužů světa, Ryana Goslinga, necelý rok po porodu rafinovaně skrývá kilogramy navíc. A daří se jí to na výbornou! Minulý týden představovala zbrusu nový produkt značky Estée Lauder v zářivě červených asymetrických šatech. Splývavý střih nejen lichotil její postavě, ale výrazná barva navíc i dokonale podtrhla její opálenou pokožku. Jak je vidět, i bez výstřihů a nekonečných rozparků jde být sexy!

  • Jennifer Lopez (46)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Minulý týden oslavila herečka a zpěvačka Jennifer Lopez 46. narozeniny, ale v den své oslavy vypadala spíše na dvacet. Základem narozeninového outfitu byly crop top s květinami a áčková sukně střední délky se stejným potiskem. Romantický look skvěle doladily sandálky s vysokým jehlovým podpatkem a nápadná červená kabelka. Ledabylý culík a velké sluneční brýle jí navíc ubraly hned několik let. Gratulujeme k narozeninám i dokonalému outfitu!

  • Jenna Dewan (34)

    Jenna Dewan
    Autor: profimedia.cz

    Tanečnici a herečku Jennu Dewan možná znáte z úspěšného tanečního filmu Let's Dance, kde si zahrála po boku sexy idola Channinga Tatuma. Během natáčení se do sebe zamilovali, od roku 2009 jsou manželé a mají dceru Everly. Na Jenně byste jen těžko poznali, že před dvěma roky porodila, postavu má totiž především díky tanci jako supermodelka. Bez problémů si tak může dovolit obléknout úzké pouzdrové šaty s hlubokým výstřihem a odhalenými zády. A pak že oranžová nikomu nesluší. Nesmysl!

  • Charlize Theron (39)

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz

    Málokdo uvěří, že dlouhonohá jihoafrická herečka Charlize Theron oslaví za pár dní čtyřicáté narozeniny. Svou dokonalou postavu i mladistvou pleť předvedla na losangeleské premiéře dramatu Temné kouty. K této příležitosti zvolila pudrově růžové koktejlky s nepravidelnými žlutými pruhy. Šaty doplnila starorůžovým psaníčkem a tělovými sandálky. Charlize zkrátka sluší úplně všechno!

  • Mischa Barton (29)

    Mischa Barton
    Autor: profimedia.cz

    Na vzhledu mladé a talentované herečky a modelky se nápadně podepsaly dlouhodobá závislost na kokainu a bujarý noční život. Mischa Barton těsně před třicítkou vypadá vedle svých slavných kolegyň minimálně o deset let starší. Nepřidal jí ani usedlý model, který předvedla na premiéře filmu Papírová města. Třásně jsou sice jedním z největších letošních hitů, ale sukně Mischu zbytečně rozšiřuje a v bílé košili působí jako bledulka.

Diskuse ke článku
.