Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Gwyneth Paltrow: Cítím se teď v plavkách mnohem lépe než před dvaceti lety

1. června 2015 | 06:00

Gwyneth Paltrow, která letos v září oslaví 43. narozeniny, vypadá pořád skvěle! Dokonce i v obyčejných úzkých džínách a ležérním pruhovaném svetru.

Po příletu do New Yorku ukázala Gwyneth své štíhlé křivky v modrých skinny džínách. Herečka sází na nedbalou eleganci. Vlasy měla tradičně rozpuštěné a jako výrazný doplněk zvolila černé sluneční brýle od australského designéra Ellery. Jediné, co bylo na jejím outfitu nápadné, byly vysoké kotníkové boty, které jí opticky ještě více prodlužovaly nohy. Úzké nohavice spárovala s černobílým pruhovaným svetříkem a víc nebylo potřeba.

To, že Gwyneth vypadá jako mladice, ví moc dobře i ona sama. „Cítím se teď v plavkách mnohem lépe než před dvaceti lety," rozplývá se herečka.

Gwyneth Paltrow po příjezdu do NYC
Autor: archiv

Nejkrásnější žena planety

Dvojnásobná maminka byla v roce 2013 vyhlášena magazínem People nejkrásnější ženou planety. Herečka přiznala, že miluje jídlo, což musí kompenzovat každodenní tvrdou cvičební rutinou. Také má svou osobní trenérku a tvrdí, že jí v devadesáti procentech zdravě, takže si čas od času může dovolit zahřešit a dát si francouzskou bílou bagetku a skleničku vína.

Gwyneth zazářila na premiéře filmu Iron Man 3.
Autor: Reuters

Autor: mat