Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vydražte si charitativní kalendář Taťány Kuchařové!

21. listopadu 2014 | 15:36

Kalendář s exkluzivními fotografiemi můžete mít doma i Vy! A na každý měsíc novou. Stačí si ho pouze vydražit. Charitativní kalendář, který nafotila Taťána Kuchařová, byl totiž minulý týden pokřtěn a do světa ho vyslal známý herec Viktor Preiss. Spolu s ním se v Občanské plovárně, kde celá akce probíhala, objevilo i spousta dalších známých tváří. 

V první polovině listopadu, konkrétně 12.,byl pokřtěn charitativní kalendář, který vznikl pro společnost Europe Easy Energy ve spolupráci s Táňou Kuchařovou, jež je jeho tváří. Milého úkolu celé dílo pokřtít se zhostil herec Viktor Preiss. Známých tváří se zde ale objevilo mnohem více, například přítel topmodelky, Ondřej Brzobohatý, který si zazpíval s její sestrou, Livií Kuchařovou. V průběhu večera vystoupili také zpěváci Matěj Ruppert a Ondřej Ruml. Celým večerem pak provázela moderátorka Gábina Partyšová.

Ukázka fotografií z kalendáře.
Autor: archiv Europe Easy Energy

Výtěžek z dražby dvou fotografií, jež doprovodila křest kalendáře, bude připsán na konto nadace Krása pomoci. Šťastlivci za ně dali dohromady 215 tisíc korun. Peníze půjdou na projekt, jehož ušlechtilým úkolem je pomáhat nejen finančně, ale třeba i humanitárně či právně osobám, které jsou zdravotně, sociálně nebo ekonomicky znevýhodněny.

Ovšem peněz na pomoc potřebným půjde mnohem více. Mimo dražby fotografií během křtu se nyní na portálu Aukro.cz draží i samotný kalendář. Zájemci, kteří touží po tom, aby jim tato kráska visela po celý rok doma na zdi, si mohou přihodit a poprat se o získání kalendáře s Taťánou Kuchařovou. Tento výtěžek pak půjde na projekt Europe Easy Energy - Taxi pro seniory.

Autor: red