Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotografie Taťány Kuchařové se vydražily za 215 tisíc!

18. listopadu 2014 | 12:07

Dlouho očekávaný charitativní kalendář Taťány Kuchařové konečně spatřil světlo světa! Minulý týden proběhl jeho křest spolu s dražbou luxusních fotografií této krásky. Výtěžek 215 tisíc korun tak poputuje do nadace Taťány Kuchařové, Krása pomoci. Společně s Europe Easy Energy tak pomůžou seniorům, na něž se tato diva s energetickou společností zaměřili. 

Konečně jsme se dočkali! Charitativní kalendář, ve kterém se spojila energetická společnost Europe Easy Energy s kráskou Taťánou Kuchařovou, konečně spatřil světlo světa. Minulý týden byl v prostorách Občanské plovárny pokřtěn kalendář, jemuž tvář propůjčila právě někdejší Miss World Taťána Kuchařová. To však není všechno! Kromě křtu během večera probíhala také dražba dvou exkluzivních fotografií Taťány. Podařilo se tak vydražit 215 tisíc korun. Ty, společně s dalšími výtěžky z kalendáře, poputují na konto nadace Krása pomoci.

Společně pomáhají důchodcům
Ukázka fotografií z kalendáře.
Autor: archiv Europe Easy Energy

Cílem celé akce je zapojit důchodce opět do společenského života, aby nemuseli být doma sami a mohli se opět začlenit. „Jde především o moderní sociální služby, jakými jsou osobní asistence, terénní pečovatelské služby, dobrovolnictví v domácnostech seniorů, ústavech sociální péče a kvalitní aktivizační programy,“ vysvětluje Kamil Ouška, ředitel energetické společnosti. 

Fotografie do kalendáře vznikaly v létě, kdy se Taťána Kuchařová se štábem vydala na pobřeží Baltu, kde jim celou práci znesnadňovaly podnební podmínky. To ovšem v konečném výsledku nemá na krásu celého počinu vůbec žádný vliv. A kalendář tak mohl být 12. listopadu pokřtěn, konkrétně hercem Viktorem Preissem. 

Autor: red