Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těmhle hvězdám čeští muži nestačí: Za hranicemi lovila Šeredová, Borhyová i Ochotská

  • Partner cizinec
    11. září 2014 | 07:05

    Jsou populární, krásné a zřejmě taky náročné. I to je možná důvod, proč si české celebrity hledají partnery jinde, než v Česku. Podívejte se, kdo lovil jinde, než v tom našem malém českém rybníčku a jak to nakonec dopadlo.

  • Alena Šeredová

    Alena Šeredová randí s dědicem automobilky Fiat
    Autor: Koláž Blesk.cz
    Topmodelka je zřejmě na Italy a umí si vybrat. Nejdřív ulovila Gigi Buffona, nejlepšího a nejlépe placeného fotbalového brankáře světa, se kterým má dva syny Luise Thomase a Davida Lee. Svatba se konala sice až po šesti letech, ale vypadalo to, že půjde o "vztah století". Jenže Gigi po třech letech od svatby Alenu opustil kvůli známé televizní moderátorce Ilaře D'Amico. Alena ale dlouho netesknila a vyměnila záletného manžela za jiného Itala. Svůj žal tak léčí v náručí miliardáře Alessandra Nasi, který patří do rodiny Agnelli, jednoho z nejvýznamnějších podnikatelských klanů v Itálii, který ovládá automobilku Fiat.
  • Lucie Borhyová


    389109:gallery:true:true

     

     

     

    Populární moderátorka je teď šťastná se sporťákem Michalem Hrdličkou. Před ním ale krásná zprávařka žila s řeckým přítelem Nikem Papadakisem, se kterým má i prvního syna. Podnikatel z Kréty ji ale opustil ještě před tím, než se jejich potomek narodil.

     

     

     

     

     

     

     

  • Petra Němcová

    Petra Němcová se stala konzulkou na Haiti
    Autor: Profimedia.cz

     

     

     

    Asi nejzajímavějším úlovkem české topmodelky je premiér Haiti Laurente Lamoth. I když se nedávno spekulovalo o jejich rozchodu vypadá to, že jsou stále spolu. Rozhodně ale není prvním cizincem v jejím milostném životě. V minulosti chodila s fotografem Simonem Atleem. Její snoubenec ale zahynul při tsunami v Thajsku v prosinci 2004. Modelka pak chodila se zpěvákem Jamesem Bluntem, obchodníkem Badrem Jafarem, herci Seanem Pennem, Brucem Willisem a Jamiem Belmanem, s nímž byla také zasnoubena.

  • Michaela Ochotská

     

    Michaela Ochotská stála o místo ve hlavním zpravodajství na Primě.
    Autor: Foto: FTV Prima

     

     

     

    V současnosti si moderátorka užívá těhotenství. Děťátko čeká s českým tenistou Lukášem Rosolem a vypadá to, že jím to zatím klape. V minulosti se ale ani ona nebránila vztahu s cizincem. "Mohu potvrdit, že Míša je už několik měsíců šťastně zamilovaná. Její partner je cizinec," řekla v roce 2009 serveru iDNES.cz velmi blízká kamarádka Ochotské. "Chystá se s ním i na hory do zahraničí" dodala.

  • Kateřina Emmons

    Kateřina Emmons
    Autor: Blesk - Martin Sekanina

    To nejlepší česká sportovní střelkyně, která je trojnásobnou olympijskou medailistkou, mistryní světa a Evropy, našla po boku cizince skutečné štěstí. V roce 2007 se provdala za amerického střelce Matthewa Emmonse, kterého poznala na olympijských hrách v Pekingu. Mají spolu dvě děti, dceru Julii a syna Martina Henryho. Jejich vztah si ale prošel těžkou zkouškou, když Mattovi diagnostikovali lékaři rakovinu štítné žlázy. Nakonec ale všechno dobře dopadlo.
  • Adriana Sklenaříková

    Adriana Sklenaříková
    Autor: profimedia.cz

     


     

    Slovenská modelka s nejdelšíma nohama si před pár měsíci vzala francouzského movitého podnikatele marockého původu Andrého Ohaniana. Není to ale její první vztah s cizincem. V roce 2012 se totiž po čtrnácti letech manželství rozvedla s fotbalistou Christianem Karembeu. Důvodem prý bylo odcizení. Adriana zároveň přiznala, že Christian je velmi žárlivý a musela se mu velmi zásadně podřizovat.

  • Ivana Christová

    Ivana Christová
    Autor: Tomáš Vrbenský, Blesk

     


     

    První novodobá Miss Československa slovenské národnosti z roku 1989 a jedna z nejvýraznějších vítězek soutěže československé Miss v historii také podlehla cizinci. Krátce poté, co získala korunku královny krásy, se seznámila s exotickým francouzem vietnamského původu Danielem Ubaudem. Byla to láska jako hrom a modelka si podnikatele ráda vzala a porodila mu dcerku Danielu, přestože jí to stálo skvěle nastartovanou kariéru. Jenže spokojené manželství nemělo dlouhého trvání. Ubaud rodinu krátce po narození děťátka opustil.

Klíčová slova:  vip, vztahy, cizinec
Diskuse ke článku
.