Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavné mrchy: Tyhle potvory ukradly manžela jiné ženě!

  • Angelina Jolie přebrala Brada Pitta své kolegyni Jennifer Anniston.
    9. září 2014 | 09:16

    Rozvádí se každé druhé manželství. Někdy je to kvůli rozdílnosti povah, názorů a zájmů, jindy je na vině nevěra ženy. A občas za to mohou mladé dámy, které svedou "ženáče", a ten kvůli nim opustí dosavadní rodinu. 

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez se tahle "krádež" nakonec vymstila. I ji Marc Anthony opustil.
    Autor: Profimedia.cz
    Zpěvačce a herečce se tahle "krádež" nakonec vymstila. Marca Anthonyho totiž přebrala jeho předchozí ženě, bývalé Miss Universe Dyanaře Torres, se kterou měli dvě děti. I když oba prohlašovali, že spolu nic nemají, už čtyři dny po rozvodu se Anthony s Lopez vzali. Soukromý svatební obřad ale proběhl v naprostém utajení. Přestože byli považováni za jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu, i jejich manželství se po sedmi letech rozpadlo. 

     

    Rodiče dvojčat Maxe a Emme udělali křížek za sedmiletým manželstvím v šokujícím veřejném prohlášení: "Rozhodli jsme se ukončit naše manželství. Je to bolestné období pro všechny zúčastněné, proto vás žádáme o respektování našeho soukromí," psalo se v něm.

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie přebrala Brada Pitta své kolegyni Jennifer Anniston.
    Autor: Profimedia.cz
    S Bradem Pittem se poprvé setkala na jaře 2004 při natáční filmu Mr. And Mrs. Smith. Jennifer Aniston, tehdy ještě Bradova žena, Angelině údajně při první klapce řekla: "Brad se na vaši spolupráci těší. Přeji vám příjemnou zábavu." A tu pak také měli...

     

    Jolie si v pauzách mezi jednotlivými scénami nadšeně hrála s adoptivním synem Jennifer Maddoxem a poslouchala megalomanské plány na další rozšíření její rodiny. Když se objevily první fotografie, na které se drží Brad s Ang za ruce, oba řekli, že jde o momentku z natáčení. Svůj vztah popírali ještě dlouho po natáčení, na slavnostní premiéry chodili v křečovitém odstupu. Ale jejich lásku nešlo tajit věčně.

  • Kristen Stewart

    Milenci Kristen Stewart a Rupert Sanders
    Autor: Profimedia.cz
    Její románek s ženatým režisérem Rupertem Sandersem se provalil a pěkně jim zavařil. Oba totiž byli v té době zadaní. A i když se snažili udržet si své partnery, moc jim to nevyšlo. Herečku Kristen Stewart totiž opustil její přítel Robert Pattinson krátce po provalení nevěry a Sandersova manželka Liberty Ross, se kterou mají dvě děti, požádala o rozvod.

     

    K milostnému sblížení Sanderse se Stewart došlo během natáčení filmu Sněhurka a lovec, kde Kristen ztvárňovala hlavní roli. Dvojici přistihli paparazzi před dvěma lety při projevech vášně nejen venku v odlehlých částech Los Angeles, ale i v autě. 

  • Radka Pavločinová

    Randí spolu, ale bydlet spolu asi zatím nebudou
    Autor: Ladislav Křivan, Martin Procházka, Tomáš Vrbenský
    Dvacetileté děvčátko dokázalo zničit stabilní a relativně dlouholetý vztah. Mladičká herečka se s charismatickým Etzlerem setkala při natáčení televizního seriálu. Nijak zvlášť ho nezaujala, byl proti ní od začátku zaujatý a dokonce se i nechal slyšet, že ji za kolegyni nechce.

     

    Pak ji ale viděl v rámci natáčení tančit u tyče - a jeho odpor byl zlomen. A více než to: zamiloval se. Líbající se dvojice však byla přistižena novináči, v novinách vyšly fotografie a Vilma Cibulková nevěrníka vykázala z domu. 

  • Linda Rybová

    David Prachař opustil Danu Batulkovou kvůli herečce Lindě Rybové
    Autor: Archiv Blesku
    Herečka vstoupila do života manželům Daně Batulkové a Davidu Prachařovi, kteří spolu vychovávali dvě děti: Jakuba a Marianu. V té době jim ještě ke všemu vyhořel dům v pražských Kolodějích. Dana Batulková prožívala peklo, oplakávala rodný dům - a navíc si všímala, že se manžel chová nějak divně.

     

    Jako by měl jinou... Svěřila se s tím kolegyni a kamarádce z divadla Lindě Rybové, vědoma si toho, že sdílený žal je poloviční. Společně dumaly nad tím, jak je možné, že David nepřespává doma. Rybová kamarádku utěšovala... a přitom nikdo nemohl vědět lépe než ona, kde David Prachař přespává. V její posteli!

Klíčová slova:  vip, rozvod
Diskuse ke článku
.