Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svatba George Clooneyho na spadnutí: Známe podrobnosti!

George Clooney se na německý festival vyfešákoval.
13. srpna 2014 | 12:00

Dámy, je to tady! Herec George Clooney to se svatbou s atraktivní právničkou myslí opravdu vážně. Kdy se velkolepý obřad bude konat a jaký je seznam hostů?

Datum je definitivní

Datum svatby okouzlujícího sukničkáře Clooneyho a britské právničky Amal Alamuddin je definitivně stanoveno. Obřad proběhne 20. září v Itálii, kde bude v té době v plném proudu milánský Fashion Week. Podle posledních zpráv si tento pár řekne své ano přímo v Benátkách a svatební cestu stráví pravděpodobně u Komského jezera.

George Clooney dnes (6.5.) slaví 50. narozeniny!
Autor: EPA

Svatební šaty

Nevěstiny šaty budou s největší pravděpodobností z dílny Oscar de la Renta. Sama Amal to sice ještě nepotvrdila, protože se rozhodovala mezi několika světovými návrháři. Více zdrojů však potvrdilo, že už je nastávající paní Clooney definitivně rozhodnutá.

Ženich má oproti nevěstě jasno už od začátku, oblek si nechá ušít na míru od Armaniho. Takových kousků už na červeném koberci předvedl tolik, že jeho výběr nikoho příliš nepřekvapil.

Seznam hostů

Jaké světoznámé tváře se na svatbě objeví je zatím tajemstvím. Víme jen, že jasným účastníkem je herec Matt Damon, který jde Clooneymu za svědka a dlouholetý přítel Brad Pitt, který rozhodně dorazí i s Angelinou. Posledním prozrazeným hostem je šéfredaktorka amerického Vogue, Anna Wintour.1978689:gallery:true:true