Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trapas! Paris Hilton si spletla Robbieho s Robinem Williamsem!

Paris Hilton opět ukázala, jak je na tom s inteligencí.
12. srpna 2014 | 12:42

Zatímco celý svět truchlí pro skvělého komika, celebritka Paris Hilton truchlí pro zpěváka. Na svém twitterovém účtu vyjádřila smutek ze smrti Robina Williamse, „nejlepšího zpěváka, kterého kdy slyšela“.

Neuvěřitelné, dědička slavného hotelového magnáta, Paris Hilton, se opět projevila jako typická blondýna. Na svém twitterovém účtu se dnes ráno rozloučila s Robinem Williamsem, nejlepším zpěvákem, jakého kdy slyšela. Celé to podpořila poslední větou „I just wanna feel,", kterou odkazuje na zřejmě nejznámější píseň zpěváka Robbieho Williamse.

No, možná by jí někdo měl vysvětlit, že Robin Williams a Robbie Williams jsou dva rozdílní lidé. Ale vzhledem k tomu, že o pár chvil svůj tweet smazala, zřejmě jí to někdo z jejich followerů dostatečně vysvětlit. My za bleskprozeny.cz se loučíme s jedním z legendárních komiků a herců - Robinem Williamsem. 

"Sbohem, Robine, jeden z nejlepších zpěváků, které jsem kdy slyšela. I just wanna Feel..." napsala dnes ráno na svůj Twitter Paris Hilton. Poslední větou odkazovala na jednu z nejznámějších písní zpěváka Robbieho Williamse, Feel.
Autor: twitter.com

Autor: maš