Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkratší manželství Hollywoodu: Rekord drží Britney Spears!

  • Tyto ženy se provdaly na opravdu krátkou dobu. Rekord drží Britney Spears se svým dvoudenním manželstvím.
    17. dubna 2014 | 06:00

    Mezi nejčastější omyly celebrit patří bezesporu nerozvážné svatby. Podívejte se na deset historicky nejkratších manželství Hollywoodu. Ani jedno z nich netrvalo déle než rok. U kterého slavného páru vás mrzí, že spolu nevydrželi?

  • Britney Spears a Jason Alexander - 55 hodin

    Jasnou rekordmankou v kategorii nejkratších manželství je zpěvačka Britney Spears. Ta se v roce 2004 po bouřlivé party v Las Vegas provdala za svého kamaráda z dětství Jasona Alexandera. Navzdory skutečnosti, že manželství bylo po 55 hodinách anulováno, oběhla tato zpráva celý svět.

    Britney Spears a Jason Allen Alexander
    Autor: Profimedia.cz, Foto Blesk
  • Carmen Electra a Dennis Rodman - 9 dní

    V roce 1998 také udeřila zvláštní magická moc Las Vegas, tentokrát to odnesla sexbomba Carmen Electra, která se pod vlivem alkoholu provdala basketbalistu Dennise Rodmana. V tomto případě manželství trvalo 9 dní.

    Carmen Electra a Dennis Rodman
    Autor: Profimedia.cz
  • Cher a Gregg Allman - 9 dní

    Když se ponoříme do roku 1975, zjistíme, že přesně v té době se provdala i legendární zpěvačka Cher a to za rockera Gregga Allmana. Happy end se ovšem nekonal. Za devět dnů bylo manželství zrušeno, protože Cher si uvědomila, že nechce žít s drogově závislým alkoholikem.

    Zpěvačka je posedlá plastickými operacemi
    Autor: profimedia.cz
  • Drew Barrymore a Jeremy Thomas - 39 dní

    Nikoho zřejmě příliš nepřekvapí, že herečka s bouřlivým dětství a velmi divokým dospíváním má za sebou také jedno tzv. rychlomanželství. V roce 1994 si ve svých devatenácti letech vzala za muže o třináct let staršího majitele baru, kterého znala půl roku. Přesně za 39 dnů bylo manželství zrušeno.

    Drew Barrymore
    Autor: Profimedia.cz
  • Pamela Anderson a Rick Salomon - 39 dní

    O trochu delší manželství, než Drew Barrymore, zažila silikonová kráska Pamela Anderson. Ta se v říjnu 2007 (opět ve Vegas) provdala za hráče pokeru Ricka Salomona. O deset dnů později požádala o rozvod a za dva měsíce bylo manželství ukončeno. K překvapení všech se tento pár letos opět vzal.

    Pamela a Rick spolu jako přátelé s výhodami venčí i své pejsky
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian a Kris Humphries - 72 dní

    Hvězda reality show Kim Kardashian samozřejmě ve výčtu nejkratších manželství nemůže chybět. V roce 2011 se provdala za basketbalistu Krise Humphriese. Cena za honosnou svatbu se vyšplhala až na neuvěřitelných 10 milionů dolarů. O to víc všechny překvapilo, když po pár týdnech Kim prohlásila, že Kris není ten pravý a podala žádost o rozvod.

    Kim Kardashian a Kris
    Autor: ČTK, archiv Blesku
  • Nicky Hilton a Todd Andrew Meister - 85 dní

    Mladší ze sester Hiltonových, Nicky si v roce 2004 vzala za muže podnikatele Meistera. Svatba "překvapivě" proběhla v Las Vegas a ještě "překvapivěji" skončila v listopadu téhož roku.

    Další údajný špatný záběr jejích vyzáblých nohou.
    Autor: profimedia.cz
  • Lisa-Marie Presley a Nicolas Cage - 107 dní

    Tento pár uspořádal exotickou svatbu na Havaji v roce 2002. Téhož roku v listopadu už držel Nicolas Cage v ruce rozvodové papíry a pohádky byl konec.

    Lisa Marie Presley a Nicolas Cage
    Autor: Profimedia.cz
  • Pamela Anderson a Kid Rock - 122 dní

    Smolařka Pamela podruhé. V roce 2006 (rok před svatbou s Rickem) odolala rockerskému kouzlu Kida Rocka a řekla mu své ano na luxusní jachtě. Pohádková budoucnost se ovšem nekonala. Přesně za 122 dní byl pár na žádost Pamely i Kida rozveden.

    Pamela Anderson a Kid Rock
    Autor: ČTK, archiv Blesku
  • Renée Zellweger a Kenny Chesney - 128 dní

    Desítku nejkratších manželství světového showbyznysu uzavírá oblíbená herečka Renée Zellweger. V květnu 2005 se provdala za country zpěváka Kennyho Chesneye na Karibských ostrovech. Idylka trvala pouhé čtyři měsíce.

    Reneé kvůli dalšímu dílu Bridget Jones tloustnout nemusí
    Autor: EPA

Diskuse ke článku
.