Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásné a úspěšné Slovenky: Dara Rolins, Tina i Pauhofová

  • Tyhle slavné Slovenky patří bezesporu mezi nejkrásnější.
    25. března 2014 | 06:00

    Češky a Slovenky jsou podle některých nejkrásnější ženy světa. My si to samozřejmě myslíme taky, a proto jsme pro vás vybraly nejkrásnější slovenské ženy ze světa šoubyznysu. A jaké jsou vaše favoritky?

  • Dara Rolins (41)

    Dara Rolins patří mezi nejoblíbenější zpěvačky na Slovensku i u nás. Málokdo by uvěřil, že má Dara šestiletou dceru Lauru, protože její vypracovanou, bezchybnou postavu jí závidí mnoho žen a obdivuje snad každý muž. S otcem malé Laury, zpěvákem a kytaristou Matějem Homolou od roku 2010 nežije. Současným partnerem krásné a sexy zpěvačky je slovenský raper Rytmus.

    V současné době je Dara Rolins porotkyní v pěvecké soutěži Hlas ČeskoSlovenska, kde sdílí křeslo se zpěvačkou Martou Jandovou.

    Dara umí být i pekelně sexy.
    Autor: archiv Blesku

  • Andrea Verešová (33)

    Modelka Andrea Verešová se objevila v rudé saténové róbě s ozdobným dekoltem.
    Autor: herminapress.cz
    Není pochyb o tom, že Miss Slovensko roku 1999, Andrea Verešová patří stále mezi nejkrásnější ženy vůbec. Její postava je i po porodu dcery Vanessky a syna Daniela bezchybná. Mimo to jí závidíme i perfektně fungující manželství s právníkem Danielem Volopichem a také sportovní talent, který každoročně zužitkuje na horách. Krásná, šťastná a sportovně nadaná? My chceme taky!
  • Zuzana Norisová (35)

    Zuzana Norisová přiznala, že se jí bude po roli Radky stýskat
    Autor: TV Prima
    Zuzana Norisová patří mezi hrst slovenských hereček, které jsou velmi oblíbené i u nás v Čechách. Diváci si ji asi nejvíce pamatují z hudebního filmu Rebelové, kde si zahrála krásnou Terezu. Na českých obrazovkách se objevila také například v oblíbených seriálech Přešlapy či Dokonalý svět. Loni v únoru se stala poprvé maminkou. Porodila dceru Julii, kterou má s partnerem Ondrejem Kovalem.
  • Adriana Karembeu (Sklenaříková) (42)

    829338:gallery:true:trueSupermodelka je nejenom jednou z nejkrásnějších žen Slovenska, ale také rekordmankou. V roce 1998 byla zapsána do evropské Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama na světě (124 cm). Téhož roku se provdala za francouzského fotbalistu Christiana Karembeu a přijala jeho jméno. V roce 2011 oznámil pár rozchod.

  • Tina (30)

    Slovenská Zlatá slávice a moderátorka Tina, vlastním jménem Martina Cillaghová, sice nemá postavu jako modelka, ale u žen i mužů je velmi oblíbená. Především díky smysl pro humor a charismatickému projevu. V únoru loňského roku porodila syna Leonarda, kterého má s mladým slovenským fotbalistou Richardem Lásikem. S otcem svého dítě ovšem nežije, protože jim to zkrátka neklapalo. Jejím současným partnerem je rapper Separ.

    Tina po rozchodu s fotbalistou Richardem Lásikem dlouho netruchlila.
    Autor: Facebook Tina
  • Táňa Pauhofová (30)

    Táňa Pauhofová, herečka - Slovenská v Česku obsazovaná diva, jejíž jméno naposledy oživila role v glorifikovaném snímku Hořící keř, dala přednost civilnější prezentaci. Dekor luxusních šatů koresponduje s barvou vlasů, značkové psaníčko je tzv. nic proti ničemu a střevíčky posouvají outfit do patra hravé, pro někoho sporné kreativity. Hodnocení: Známka 2 - Dobré, nikoli dokonalé
    Autor: Herminapress
    Zrzavé vlasy, rudá rtěnka a smyslný pohled - to je slovenská televizní a divadelní herečka Táňa Pauhofová. Do povědomí českých diváků se dostala především díky rolím v pohádkách Láska rohatá nebo Čert ví proč a ve filmech Román pro muže nebo Něžné vlny.
  • Adéla Banášová (33)

    1054138:gallery:true:trueOblíbená slovenská moderátorka patří mezi nejchytřejší a nejvtipnější slavné ženy v Čechách i na Slovensku. Do povědomí našich diváků se dostala hlavně díky moderování Česko Slovenské Superstar po boku Leoše Mareše.

  • Zdena Studenková (59)

    Nestárnoucí slovenská herečka Zdena Studenková se vryla českým divákům do paměti rolí v kultovní komedii S tebou mě baví svět. V současné době ji fanoušci mohou vídat každý pátek na televizních obrazovkách České televize v seriálu První republika.

    Zdena Studénková myslela, že bude mrtvá!
    Autor: Profimedia

Diskuse ke článku
.