Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Recept na věčné mládí? Pořiďte si kolouška jako Madonna nebo Demi Moore

  • Madonna má novou známost, 26letého tanečníka Timora Steffense.
    10. března 2014 | 06:00

    Ve světě showbyznysu není již dávno nic výjimečného na tom, že starší ženy si hledají výrazně mladší muže. Podívejte se na nejslavnější lovkyně zajíčků.

  • Madonna (54)

    Chvíli po tom, co se popová královna Madonna rozešla s mladým tanečníkem Brahimem Zaibatem (25), si našla náhradu. Novým vyvoleným zpěvačky, která je i po padesátce zatraceně sexy, je Timor Steffens (26), který se živí také jako tanečník.

    Madonna má novou známost, 26letého tanečníka Timora Steffense.
    Autor: Profimedia
  • Demi Moore (51)

    Z bolestivém rozchodu s miláčkem žen, mladým Ashtonem Kutcherem se herečka Demi Moore zřejmě nepoučila. Jejím novým partnerem se stal sedmadvacetiletý Sean Friday, kterého jí dohodila nejstarší dcera Rumer. Zanedlouho po tom kolovaly zvěsti, že Demi vážně flirtovala s dalším zajíčkem, kterého potkala v klubu. Co je na tom pravdy, to ví jen Demi...

    Sean Friday
    Autor: Twitter.com
  • Ivana Trump (65)

    Aspoň se zajíček Rossano Rubicondim se svou Ivanou nikdy nenudí
    Autor: isifa.com
    Bývalý česká reprezentantka v lyžování se prostě uměla dobře vdát a také dobře rozvést. Od té doby si hledá protějšky mladší minimálně o 20 let. Ivana má slabost především pro tmavší typy, jako je její současný přítel Rossano Rubicondi.
  • Jennifer Lopez (44)

    Jennifer dorazila i se zajíčkem Casperem Smartem
    Autor: profimedia.cz
    Latinskoamerická zpěvačka a herečka, která se pyšní nejslavnějším zadečkem na světe, si po rozvodu s Marcem Anthonym našla o mnoho mladší náhradu. S Casperem Smarten (26) dokonce plánovala rodinu, ale podle posledních zpráv se tento pár rozešel. 
  • Sharon Stone (55)

    Model Martin Mica (27) je o polovinu starší než Sharon Stone (54)
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Sharon Stone si i po padesátce stále může vybírat, protože vypadá o mnoho let mladší. Dlouhou dobu se po jejím boku objevoval argentinský model Martin Mica, který jí prý dodával potřebnou energii a díky němu mládla. Proto tedy nevíme, proč ho nakonec vyměnila za realitního Magnáta Michaela Wudyka, který je mladší jen o 9 let a navíc není takový fešák jako Martin.

Diskuse ke článku
.