Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejvtipnější fotky celebrit z dětství: Poznáte je?

  • Brad Pitt
    25. února 2014 | 06:00

    Vybraly jsme pro vás ty nejvtipnější úlovky z rodinného alba celebrit. Pobavte se nad křivými zuby Kate Moss, "přitroublým" účesem Brada Pitta nebo nepovedeným opálením puberťačky Megan Fox. Máte doma podobnou vtipnou vzpomínku na vaše dětství?

  • Kate Moss (39)

    Jedna z nejkrásnější žen světa byla v dětství spíše ošklivé kačátko než labuť. Kate Moss je dokonalým příkladem toho, že každá drobná vada na kráse se dá buď zužitkovat, nebo úplně vymazat. Křivé zuby srovaly rovnátka, nevzhledný účes vystřídala vzdušná blond hříva a z očí daleko od sebe udělala Kate svou přednost. A kráska první velikosti je na světě.

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz
  • Brad Pitt (50)

    Věřili byste, že z chlapce s účesem "podle kastrolu" vyrostl jeden z největších hereckých idolů? Brad byl sice v dětství roztomilý, ale jeho úsměvný sestřih ho řadil spíše mezi nepříliš pohledné outsidery. Jsme rády, že brzy změnil kadeřníka a od té doby je z něj fešák!

    Brad Pitt
    Autor: profimedia.cz
  • Julia Roberts (46)

    Malá Julia Roberts jde s roztomilými culíčky a chybějícím zubem poprvé do školy. Dodnes je pro ní tato fotografie jednou z nejvtipnějších z celého rodinného alba. Musíme podotknout, že byla krásná už jako malá školačka.

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
  • Megan Fox (27)

    Idol všech mužů, Megan Fox, se dodnes velmi baví nad svou fotografií z dob puberty. Tehdy se ošklivě spálila během slunného dne na pláži. S "pandí" image a rovnátky se potom zvěčnila, aby se jejím vzhledem mohli všichni bavit.

    Megan Fox
    Autor: profimedia.cz
  • Mary-Kate a Ashley Olsen (27)

    Pravděpodobně nejslavnější dvojčata Hollywoodu natočila mnoho filmů již ve školním věku. Tehdy byly obě sestry opravdu roztomilé. Dnes jsou to téměř třicátnice a na nevinném vzhledu jim ubírá pouze dramatické líčení a anorektické postavy.

    Olsen
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Hyland (23)

    Sarah Hyland
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, která se nejvíce proslavila rolí Haley Dunphy v seriálu Taková moderní rodinka, má opravdu smysl pro humor. Nedávno na svůj instagram nedávno vložila fotografii z dětství, na které má žluté holínky a barevnou kšiltovku s vrtulkou.

Diskuse ke článku
.