Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hollywoodská dvojčata: Kteří herci a zpěváci jsou si neskutečně podobní?

  • Herečka Zooey Deschanel a zpěvačka Katy Perry jsou si podobné jako vejce vejci.
    20. února 2014 | 06:00

    Prohlédněte si slavné herečky, zpěvačky, ale i herce, kteří mají v brandži své "dvojče". Které hvězdy vám přijdou nejpodobnější? A jaká další slavná "dvojčata" znáte?

  • Channing Tatum a Wentworth Miller

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Herec Channing Tatum, který se proslavil převážně svým tanečním nadáním ve filmu Lest´s dance je nápadně podobný hvězdě amerického seriálu Útěk z vězení, Wentworthovi Millerovi. Co tyhle sexy herce ovšem rozděluje, je sexuální orientace. Wentworth totiž nedávno přiznal, že je homosexuál. Na šarmu mu to ale rozhodně neubralo!
  • Rachel Bilson a Mila Kunis

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Rachel Bilson je známá především z teenagerovského seriálu O.C., ve kterém ztvárnila jednu z hlavních rolí. Její "dvojče" Mila Kunis je teď poměrně v hledáčku a to nejenom proto, že se objevuje v mnoha oblíbených filmech, ale také proto, že zrovna randí s miláčkem žen Ashtonem Kutcherem.
  • Michelle Williams a Carey Mulligan

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Britskou herečku Carey Mulligan a americkou herečku Michelle Williams spojuje nejenom povolání, ale také výrazná podoba. Hodně sice dělá "klučíčí" účes, ale když se na obě krásky zaměříme, uvidíme velkou podobnost i ve varu rtů, obočí a barvě očí.
  • Zooey Deschanel a Katy Perry

    Herečka Zooey Deschanel a zpěvačka Katy Perry jsou si podobné jako vejce vejci.
    Autor: profimedia.cz, shutterstock
    Co spojuje seriálovou herečku Zooey Deschanel a popovou hvězdu Katy Peryy? Každá z nich je sice z jiné branže, ale vzájemná podoba je do očí bijící. Modrooké krásky s havranními vlasy vypadají jako dvojčata.
  • Heath Ledger a Joseph Gorgon-Levitt

    Jako by si z oka vypadli
    Autor: ČTK
    Oblíbený australský herec Heath Ledger v roce 2008 tragicky zemřel. Dnes má svého následovníka, který má srovnatelný herecký talent a velmi podobné obličejové rysy.
  • Beyonce a Shakira

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Exotický vzhled, zlato v hrdle, bohatá blond hříva, špičatá brada a zářivý úsměv - to vše mají tyhle krásky společné. Uznejte, že jsou téměř k nerozeznání.
  • Ian Somerhalder a Chace Crawford

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Hollywoodští krasavci Ian Somerhalder a Chace Crawford jsou oba zkrátka k sežrání. V redakci nejsme schopné určit, který se nám líbí víc, protože jsou si podobní jako vejce vejci.
  • Jessica Biel a Christy Turlington

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Americká modelka Christy Turlington a americká herečka Jessica Biel mají kromě zelených očí a amerického úsměvů společný ještě tvar nosu. Díky němu jsou velmi často považovány za sestry.
  • Cate Blanchett a Tilda Swinton

    Podoba celebrit
    Autor: profimedia.cz
    Kdyby se oscarová herečka Cate Blanchett ostříhala na krátko a odbarvila si vlasy na bílo, zřejmě už by mezi ní a herečkou Tildou Swinton nebyl pražádný rozdíl.

Diskuse ke článku
.