Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bez alkoholu ani ránu! Tyhle hvězdy se rády napijí

  • Drew Barrymore
    5. února 2014 | 06:46

    Bouřlivým večírkům, kde alkohol teče doslova proudem, celebrity neodolají. Vzhledem k tomu, že však doslova žijí před objektivy pohotových fotografů, není divu, že ti většinu z nich zachytili doslova "sťatých pod obraz". A není to hezký pohled!

  • Drew Barrymore

    Drew Barrymore
    Autor: funnyzela.com
    Americká herečka je s alkoholem velká kamarádka už od dětství. V devíti začala kouřit, v jedenácti pít alkohol, ve dvanácti kouřit marihuanu a ve třinácti začala šňupat kokain. Ve svých třinácti letech byla poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila již o rok později. Toto období sepsala ve své autobiografii Malá ztracená holčička (Little Girl Lost, 1990). O rok později se s žádostí o osamostatnění úspěšně obrátila na soud pro mladistvé a přestěhovala se do svého bytu.
  • Owen Wilson

    Owen Wilson
    Autor: Shutterstock.com
    I populární hollywoodský herec a komik má s nezřízeným životním stylem plným alkoholu a skupinového sexu bohaté zkušenosti. Kvůli němu se s ním dokonce v roce 2007 rozešla i herečka Kate Hudson.

    "Owen si uvědomil, že se potřebuje trochu zklidnit. Je známý svou láskou k ženám, ale silně cítí, že potřebuje změnu," přiznal v minulosti zdroj listu Daily Star. "V mládí trávil celé dny jen zábavou, ale teď už je to trochu mimo. Cokoli se děje, uvědomuje si, že je prvním dobrým krokem k tomu mít v budoucnosti sex pouze s jedinou ženou. Trojky, čtyřky i pětice jsou pro něj teď zakázány," dodal zdroj.

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: funnyzela.com
    Královna současné pop music už jako dospívající dívka hodně pila alkohol a byla silně závislá na kokainu. A svým "koníčkům" zůstala věrná. Excentrická zpěvačka s tváří pokerového hráče je dokonce přesvědčena, že ji množství alkoholu, které konzumuje, jednoho dne zabije. Přesto odmítá "zpomalit". Trvá na tom, že by raději zkolabovala vyčerpáním, než aby si udělala přestávku.

    "Já vím, že fakt tvrdě makám a ničím se. A taky vím, že mě alkohol jednoho dne zabije, ale nechce se mi zemřít někde na dovolené. To raději umřu na pódiu mezi všemi svými fanoušky," prohlásila jednou popová diva s italskými kořeny.

  • Mel Gibson

    Mel Gibson
    Autor: funnyzela.com
    Slavný herec, který nedávno oslavil osmapadesátiny, býval vždy vzorným mužem a otcem. Alespoň na oko. Říkávalo se, že je naprostým abstinentem a kuřákem, jenž sice nedokázal úplně odhodit svou vášeň, ale aspoň ji držel na uzdě a kouřil málo. Když ho však v roce 2006 zatkla policie, jak řídí úplně namol, pravda vyšla najevo. Když se Gibson zapsal na léčení k organizaci Anonymních alkoholiků, fanoušci se s překvapením dozvěděli, že ten milý herec tam není poprvé. Mel pil už jako mladý muž. Nejdřív se bál, že nedokáže udělat kariéru, a pak, když ji udělal, ji přestal zvládat.

    "Alkoholismus máme v rodině. Je zázrak, že se ho lidé dokážou zbavit," svěřil se v jednom z rozhovorů. On sám se o to pokoušel několikrát, jednou se dokonce na rok uchýlil na farmu v Austrálii.

    "Věděl jsem, že mě alkohol zabíjí a ničí, ale nemohl jsem s tím přestat," vzpomínal později na temné období svého života. "Zachránila mě moje žena Robyn, když mi pohrozila rozchodem," dodal herec.

  • Pamela Anderson

    Jedna z mnoha: Pamela Anderson opouští každý večírek hojně posilněná alkoholem.
    Autor: funnyzela.com
    Blonďatá hvězda seriálu Pobřežní hlídka, kterou ale nejvíc proslavilo bujné poprsí, pravidelně vymetá bouřlivé večírky, na kterých je nezbytné holdování alkoholu a bohužel i různým omamným látkám.

    Právě tahle kombinace známou sexbombu, která se zřejmě nevyrovnala s klesající slávou, již mnohokrát "zničila". Hojně posilněná alkoholem opouští obvykle každý večírek. A nebývá to hezký pohled.

  • David Hasselhoff

    David Hasselhoff
    Autor: funnyzela.com
    A s alkoholem má problémy i její seriálový nadřízený. Se závislostí na "opojném moku" bojuje už dlouhá léta. Hospitalizován po těžké otravě alkoholem musel být už několikrát. V roce 2006 ho kvůli silné opilosti ani nepustili do letadla.

    On sám však často prohlašuje, že s alkoholem už skončil. Fotky ale pokaždé prozradí, že je to lež. "Jsem léčící se alkoholik. Beroucí v úvahu to, že jsem procházel velmi těžkým rozvodem jsem se velmi úspěšně vypořádal se svým problémem. Naneštěstí jsem jednoho večera do toho zase na chvíli spadl, ale součástí rekonvalescence je i relaps," prohlásil v jednom z rozhovorů Hasselhoff.

  • Paris Hilton

    Paris Hilton
    Autor: funnyzela.com
    Dědička hotelového impéria a věčná skandalistka patří k nejzhýralejším celebritám. Její zvláště oblíbenou zábavou a životní náplní jsou večírky, alkohol, drogy a sex. 

    Skoro se nechce věřit, že byla jako dítě stydlivá. V šesti letech hrála rodičům na housle a na klavír, ale vidina vystoupení před větším publikem ji děsila. "Nedokázala jsem promluvit před třídou a neuměla jsem si představit, že bych měla zpívat před místností plnou lidí," vzpomíná Paris.

  • Christina Aguilera

    Christina Aguilera
    Autor: funnyzela.com
    Zpěvačka propadla alkoholu po rozvodu s manželem Jordanem Bratmanem a pařby v klubu pro ni byly každodenní záležitostí. A holdovat alkoholu nepřestala ni po porodu.

    "Začínám mít strach, že Christina možná bude potřebovat pomoc, aby byla schopná kopnout do zadku to, co se začíná jevit jako vážná závislost na alkoholu. Naštěstí alespoň sama neřídí," prohlásil zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí.

  • Lindsay Lohan

    Lindsay Lohan
    Autor: funnyzela.com
    Mladá herečka trpěla v dětství otcovou závislostí na drogách, matka měla problém s alkoholem. Sklony k závislosti se pak objevily i u ní samotné. Mladou herečku alkohol a drogy doslova srazily na dno. Během loňského roku však absolvovala 90-denní odvykací léčbu a tvrdí, že už je "čistá".

    "Lidé v mém okolí chodí ven a pijí. Nechodím ven s očekáváním, že by moji přátelé kvůli mně nepili. Neznamená to však, že já musím dělat to samé, co oni. Umím se zabavit i bez toho," prohlásila nedávno rezolutně hvězda, když ji fotografové přistihli v jednom z londýnských nočních klubů.

Klíčová slova:  alkohol