Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Carrie nesnáší Samanthu! Celebrity, které si rády vjedou do vlasů

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    28. ledna 2014 | 06:00

    Sex ve městě mě bez nadsázky vychoval. Tedy alespoň v těch ohledech, abych pochopila, že s přístupem "sedávej panenko v koutě" mě nikdo nikdy nenajde. Proto pro mě bylo zjištění, že se představitelky Samanthy a Carrie příliš nemusí, doslova šokem. Mezi kterými dalšími celebritami to občas pěkně vře?

  • Kelly Osbourne vs. Christina Aguilera

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Neznám ženu, která by byla naprosto spokojená se svou postavou. A upřímně, málo co nás dokáže vytočit doběla víc, než když nás někdo upozorní, že máme nějaké to kilo navíc.

    Když tedy Christina Aguilera nazvala Kelly Osbourne boubelkou, bylo jasné, že si to dcera rockera nenechá jen tak líbit. A když začala Christina nabírat, neodpustila si Kelly poznámku pěkně od plic, jak jsme u ní zvyklí: "Zřejmě se z ní konečně stává ta tlustá kráva, kterou je už od narození. Mě nazývá oplácanou už léta a víte co? Teď je sama pěkně tlustá!"

  • Madonna vs. Gwyneth Paltrow

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Jedny z nejznámějších žen světového šoubyznysu - Madonna a Gwyneth Paltrow dlouho dávaly velmi teatrálně najevo, jak báječné jsou přítelkyně. Tedy až do roku 2012, kdy jako by se po přátelství až za hrob slehla zem.

    Co se mezi nimi stalo? Těžko říct. Pravdou ale je, že Gwyneth později v rozhovoru pro britskou televizi jedovatě prohlásila, že nechápe co na Madonně všichni pořád mají. A že pokud jde o její takzvané propracované svaly, Gwyneth ochotně vyfotí svoje břicho s "pekáčem buchet" a ráda ho Madonně pošle. Že by holky rozhádala stejná záležitost, jako Kelly a Christinu?

  • Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Přebrat někomu chlapa se nikdy nesetká s přílišným nadšením. Pokud je tím chlapem navíc Brad Pitt, máte zaděláno na doživotní nevraživost. Jistě vás proto nepřekvapuje, že Jennifer Aniston Angelinu Jolie okázale přehlíží, zatímco Angie vždy zuří, když se o Jen Brad někde veřejně zmíní.

    Ostatně seriálová Rachel se se svojí hereckou kolegyní špinit nemusí, protože na to má své lidi. Její dobrá kamarádka a americká moderátorka Chelsea Handler se totiž nechala slyšet, že: "Angelina vypadá jako démon. A to neříkám proto, že jsme s Jen výborné kamarádky. Ale když vidím ženu ve společnosti, tak zkrátka poznám, jestli je dobrá nebo ne. A Angelina je prostě špatná. Navíc z ní ani nevyzařuje žádná ženskost a já mám ráda, když jsou ženy křehké."

    Navzdory tomuto drsnému nařčení musíme říct, že Angie má styl a k urážkám ze strany Chelsea se nikdy nevyjádřila. Ostatně za její zlou duši a absenci ženskosti zřejmě nejvíc hovoří tři adoptované děti a několik titulů nejvíc sexy ženy planety.

  • Kim Cattrall vs. Sarah Jessica Parker

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Co ještě může dvě kamarádky a dlouholeté kolegyně rozhádat, kromě kilogramů a mužů? Přeci oblečení a boty! Slavný seriál Sex ve městě totiž představitelky Carrie a Samanthy nakonec rozeštval nadobro.

    V čem byl problém? Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker se nebyly schopny dohodnout, která si nechá přenádherné šaty a boty od slavných návrhářů, darovaných pro oba celovečerní filmy. Možná si teď říkáte, že byste nikdy nebyla taková husa, abyste se s kamarádkou pohádala kvůli blbým botám. Jenomže co kdyby ty boty byly od Manolo Blahnika?

  • Beyonce vs. Kim Kardashian

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Beyonce a Kim kardashian se nikdy moc neprožívaly. Bohužel pro ně jsou ale jejich životní partneři - Jay Z a Kanye West - kámoši na život a na smrt. Slavné dámy tak spolu musí trávit mnohem víc času, než by se jim oběma zamlouvalo.

    A i když se snaží co jim síly stačí, občas si nějakou jedovatost neodpustí. Tu poslední má na svědomí Beyonce, která po narození dcery poslala Kim dáreček - běžecký pás za 4.200 dolarů (asi 85 tisíc korun). Což by samo o sobě byl pěkný dárek, kdyby k němu zpěvačka nepřiložila vzkaz se slovy: "Gratuluji k miminku. Teď je ale čas shodit nějaké to kilo."

  • Tom Cruise vs. Brad Pitt

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Vzájemná nevraživost evidentně není jen záležitostí něžného pohlaví. Už od dob natáčení Interwiev s upírem se tito dva hollywoodští krasavci příliš nemuseli a čas jim rozhodně neprospěl. Korunu tomu pak nasadil Tom Cruise, když se začal obouvat do Angeliny Jolie.

    Proč? Podle Cruise totiž měl hrát hlavní roli ve snímku Salt on, ovšem dostala ji Angie. Bradovi se samozřejmě nelíbilo, že se Tom naváží do jeho milované ženy, a když se ho novináři zeptali, co na toto obvinění říká, s úšklebkem nazval Toma Cruise "panem divným".

  • Bruce Willis vs. Sylvester Stallone

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Ani tvrďákům, kteří dnes a denně zachraňují svět, se nevraživost nevyhýbá. Namísto o špeky na břiše se však handrkují o peníze. Jak to tak vypadá, Sylvester Stallone nikdy nezapomene Bruce Willisovi, že si za pouhé čtyři natáčecí dny filmu Expendables řekl o 4 miliony dolarů.

    Slye se to evidentně dotklo, protože Bruce označil za chamtivou a línou hvězdičku. Co se dá dělat, Bruce Willis je přeci jenom hvězda trochu většího formátu, než Stallone.

  • George Clooneyvs. Russll Crowe

    VIP, kteří se vzájemně memohou vystát.
    Autor: Shutterstock.com, profimedia.cz
    Hollywoodští muži po sobězkrátka rádi plivou posměšné poznámky. Další dvojicí, která se okázale ignoruje je Russell Crowe a George Clooney. Těžko říct, jestli Russell Georgeovi závidí zástupy roztoužených žen, anebo mu prostě jen nesedí.

    Pravdou ale je, že se Crowe nechal do médií slyšet, že Clooney je už v podstatě zboží z druhé ruky a nepodařená kopie Franka Sinatry. George se to tehdy velmi dotklo, ovšem udržel si tvář a reagoval nezúčastněným: "Jasně, jasně. A dál?". S Russellem však už prý nechce mít nic společného.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.