Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podívejte se, jak i celebrity strašidelně stárnou

  • Axl Rose
    10. ledna 2014 | 06:00

    Čas nešetří ani ty nejkrásnější a nejslavnější. Přemíra botoxu nebo prostě špatné geny, některým celebritám stáří opravdu nesluší!

  • Arnold Schwarzenegger


    Arnold Schwarzeneger
    Autor: viralnova.com
    Herec, který postavil svou kariéru především na osvalené postavě, vypadá ve stáří trochu jako splasklý balónek. Všechny ty nafouklé svaly najednou povolily a ztratily tvar. Ovšem co si budeme povídat, ještě to není zdaleka tak strašné.

     

  • Axl Rose


    Axl Rose
    Autor: viralnova.com
    Frontmen skupiny Guns n‘ Roses Axl Rose, kterého chtěla mít doma každá fanynka a jeho plakáty visely snad v každém pubertálním pokojíčku, se změnil k nepoznání. Kdekterá žena si teď jistě oddechne, že nakonec neskončil u ní.

     

  • Barbra Streisand


    Barbra Streisand
    Autor: viralnova.com
    Bez make-upu a v teplákách to pravda sluší jen málokomu, především v tomhle věku. Zpěvačku rozhodně šlechtí, že umí stárnout důstojně a její obličej změnily pouze vrásky a ne přemíra botoxu.

     

  • Billy Idol


    Billy Idol
    Autor: viralnova.com
    Rockerská image se mu nezaměnitelně vepsala do tváře a prohýřené noci plné sexu, drog a alkoholu se na něm jistě podepsali. Pokud ale vezmeme v potaz, že mu za rok bude šedesát, je drsňák Billy ještě celkem zachovalý materiál.

     

  • Clint Eastwood


    Clint Eastwood
    Autor: viralnova.com
    Herec a režisér, který má na kontě mnoho skvělých rolí a to nejen po herecké, ale i režijní stránce vypadá na osmdesát čtyři let výborně! Když byl mladý, podlamovala se z něho dívkám kolena, ta teď už jemu samotnému fungují o něco hůř, ale pořád je to štramák.

     

  • Geena Davis


    Geena Davis
    Autor: viralnova.com
    Tady se také muselo stát něco strašného. Je fakt, že fotografie, na které je herečka zachycena není zrovna lichotivá, ale i tak je z její napuchlé tváře zřejmé, že si trochu vypomáhala botoxovými injekcemi u plastických chirurgů. Dalším důvodem by mohla být přemíra alkoholu, ale není známo, že by s ním herečka měla nějaké problémy.

     

  • Goldie Hawn


    Goldie Hawn
    Autor: viralnova.com
    Bez make-upu sice nevypadá nejlépe, ale na to, že jí je osmašedesát je to stále docela dobré. Jen si představte, že na sebe šplouchne trochu šminek, bude z ní zase kočka. Mohl by to potvrdit i dlouholetý partner Kurt Russel.

     

  • Hugh Hefner


    Hugh Hefner
    Autor: viralnova.com
    Milionář z Playboye Hugh Hefner je sice starý sukničkář, dostatek sexuálního vybití mu evidentně zaručil, že vypadá tak jak vypadá. Vždyť už mu letos bude osmdesát devět let!

     

  • Jim Carrey


    Jim Carrey
    Autor: viralnova.com
    Herec a komik Jim Carrey je fešák. Říká se že smíchem se lidem prodlužuje život, a to i proto že vyplavené hormony štěstí tělu dodávají mladší vzhled. Rozesmátý Jim je živoucí důkaz toho, že smát se, se vyplatí.

     

  • Johny Depp


    Johnny Depp
    Autor: viralnova.com
    Je to neuvěřitelné, ale tenhle chlapík prostě zraje jako víno. Vždycky to byl lamač dívčích srdcí a ani po padesátce se na tom nic nezměnilo. Je to muž s obrovským charisma, které z něho přímo kape.

     

  • Madonna


    Madonna
    Autor: viralnova.com
    Popová královna to trochu přehání s posilovnou, možná by se mohla trochu najíst a netrávit v tělocvičně převážnou většinu dne. Troška podkožního tuku by jí prospěla, takhle vypadá trochu jako chlap!

     

  • Mel Gibson


    Mel Gibson
    Autor: viralnova.com
    Australský herec a režisér má taky štěstí. Rozhodně s klidným srdcem můžeme říct, že mu stáří na šarmu neubralo. Modro modré oči jsou pořád stejné jako za mlada a ženy mu pravděpodobně stále padají k nohám.

     

  • Mickey Rourke


    Mickey Rourke
    Autor: viralnova.com
    Tohle je trochu jiné kafíčko. Bohužel další oběť plastických operací. Mickey se holt nedokázal smířit s tím, že jeho mládí je dávno v trapu a chtěl si ho pomocí odborníků přivolat zpět. Ovšem zřejmě tlačil na pilu až moc. Tohle se opravdu nepovedlo.

     

  • Pamela Anderson


    Panela Anderson
    Autor: viralnova.com
    Nad seriálem, ve kterém hrála sexy plavčici, slintalo mnoho mužů a její tehdejší image se nesmazatelně vepsal do historie. I po letech tahle silikonová blondýna vypadá v rudých plavkách skvěle. Klobouk dolů.

     

  • Pierce Brosnan


    Pierce Brosnan
    Autor: viralnova.com
    Agent 007 se procesu stárnutí také nevyhnul. Románová postava je věčně mladá, ale jeho herečtí představitelé tuto výsadu nemají. Pupíček trošku narostl, ale jinak se nedá říct, že by měl se stárnutím Pierce Brosnan nějaké větší potíže.

     

     

Klíčová slova:  celebrity, stáří, ze života hvězd, fotky
Diskuse ke článku
.