Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ukaž prsa a podplať Ježíška: Takhle se slavní připravují na Vánoce

  • Vánoce se nevyhýbají ani slavným. Jak tráví poslední dny adventu?
    19. prosince 2013 | 14:45

    Celebrity milují Vánoce stejně jako kdokoliv jiný. Pokud byste si mysleli, že dělají nějaké vylomeniny, trefíte se jen z půlky. Většina VIP totiž úplně normálně zdobí stromečky a nakupuje dárky. Ale najdou se i tací, co si z atmosféry kolem vánoc prostě dělají legraci.

  • Pink

    Pink
    Autor: twitter.com
    Zpěvačka, maminka a pořád tak trochu rebelka Pink bude Vánoce samozřejmě slavit se svým manželem Carey Hartem a jejich malou dcerkou Willow. Pink, která je velmi aktivní na sociálních sítích už týden před Vánocemi zveřejnila na svém twitterovém účtu fotku nazdobeného stromečku. V tomto ohledu se tedy žádná rebelie nekoná.
  • Agáta a Jakub Prachařovi

    Prachařovi
    Autor: facebook.com
    Ani Agáta Hanychová zřejmě Vánoce neplánuje nijak netradičně. S manželem Jakubem Prachařem a synem Kryšpínem obráží vánoční trhy a peče cukroví. A skladuje ho velmi stylově - v krabicích od luxusních bot.
  • Miley Cyrus

    Miley Cyrus
    Autor: twitter.com
    Kdo by ovšem čekal tradiční vánoce od Miley, šeredně by se spletl. Bláznivá zpěvačka totiž končí rok tak, jak ho začala - jedním skandálem za druhým. Jako vánoční přání tedy fanouškům a médiím poslala fotky, na kterých dovádí s podivným Santou a lahvemi alkoholu a jako bonus jim ukázala vlastní prsa. Naštěstí překrytá vánočními srdíčky.
  • Martina Gavriely

    Martina Gavriely
    Autor: facebook.com
    U krásné moderátorky Martiny Gavriely se předvánoční přípravy neobešly bez legrace. Fotka, kterou Martina nahrála na svůj facebook je toho důkazem a nás v redakci velmi pobavila. Syn Martiny Gavriely Antonio jde s dobou. Zřejmě tuší, že krize dolehla i na Ježíška a na přilepšenou mu k dopisu přiložil i pětistovku. Nebo jde o úplatek?
  • Victoria a David Beckhamovi

    Victoria Beckham
    Autor: twitter.com
    Victoria Beckham bude Vánoce slavit samozřejmě s Davidem a rodinou, ale už na začátku prosince dala na svůj instagramový účet fotky ze zdobení velmi netradičního stromečku. Co je na něm tak zvláštního? Je celý růžový a na jeho špici se usmívá panenka vypadající jako Posh Spice z videoklipu Viva Forever. A pod stromeček naděluje Victorie "svoje" kabelky, protože kdo by nechtěl kabelku od vycházející hvězdy světového módního návrhářství?
  • Jamie Oliver

    Jamie Oliver
    Autor: instagram.com
    U šéfkuchaře bez čepice Jamieho Olivera je už každoroční tradicí slavit svátky ve velkém! Jamie samozřejmě nachystá spoustu dobrot - sladkých i slaných a také domácí nápoje, včetně těch alkoholických. I u Oliverů se ale zdobí stromeček a líbá pod jmelím.
  • Kateřina Kristelová

    Kateřina Kristelová
    Autor: facebook.com
    Kateřina Kristelová se na Vánoce připravuje stylově - navštěvuje večírky, objíždí obchoďáky ve kterých nakupuje dárky a na nehtech se chlubí vánoční manikúrou. I Katka si ale najde čas na to,  aby nazdobila stromeček. A to s pěkným předstihem.
  • Barack Obama

    Barack Obama
    Autor: twitter.com
    Ani prezident Ameriky svátky nezanedbává. A samozřejmě se zúčastňuje všemožných akcí, jako například rozsvícení vánočního stromečku ve Washingtonu. Největším překvapením je ale jeho letošní vánoční přání, kterému dominuje prezidentův pejsek Bo, dovádějící ve sněhu s šálou kolem krku a Bílým domem v pozadí. Obama tak opět potvrdil, že má smysl pro humor.
  • Paris Hilton

    Paris Hilton
    Autor: twitter.com
    Slavnou dědičku hotelového impéria by asi nikdo nehledal v zástěře u plechu s cukrovím. A i kdyby ano, stejně by ji tam nenašel. Paris totiž tráví advent obrážením vánočních večírků. V podstatě tak dělá totéž, co celý rok, jen s tím rozdíle, že má na sobě červené šaty lemované bílým kožíškem. Že by chtěla být Paris sexy paní Clausovou?
  • Neil Patrick Harris

    Neil Patrick Harris
    Autor: instagram.com
    Jak slaví Vánoce sukničkář v obleku Barney Stinson z oblíbeného seriálu Jak jsem poznal vaši matku, se asi dozvíme až z nejnovějšího dílu. Jeho představitel Neil Patrick Harris každopádně slaví tradičně s rodinou - svým partnerem a dvěma dětmi. Stromeček nám sice ještě neukázal, ale už zvládl uspořádat vánoční párty se zdobením cukrovinek pro své přátele.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.