Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavní a bohatí: Celebrity si potrpí na rychlé káry!

  • Tyhle celebrity se vozí v opravdu luxusních autech.
    9. prosince 2013 | 15:00

    Mnoho celebrit si za kupu vydělaných peněz pořizuje luxusní sídla, chaty na pláži a drahá auta. Podívejte se, čím jezdí třeba křehká Eva Longoria, nebo zajíček Justin Bieber.

  • Eva Longoria

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zoufalka Eva Longoria už pár let jezdí v Bentley Continental GTC, jehož pořizovací cena přesahuje hranici 4,5 milionu korun. Nutno podotknout, že krásné herečce to v takovém "fáru" opravdu sluší.
  • Justin Bieber

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Devatenáctiletý zpěvák a modla pubertálních dívek není žádný troškař. Drahých aut vlastní hned několik. Vedle jeho nejoblíbenějšího Ferrari parkuje také cadillac ve stylu Batmana nebo třeba sportovní auto Fisker Karma.
  • Leoš Mareš

    ...
    Autor: profimedia.cz, archiv blesku
    Moderátor a milovník rychlých aut Leoš Mareš si tohle auto pořídil zhruba před pěi lety. "Byla to láska na první pohled", smál se Leoš. Audi R8 byla jeho snem, ale moc dlouho se z ní neradoval. Po rozchodu s Hankou Svobodovou jí ho věnoval spolu s krásným bytem v centru. V Leošově garáži teď stojí Lamborghini Aventador, které stojí neuvěřitelných 8,5 milionu korun!
  • Paris Hilton

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kdo by si myslel, že Paris jezdí v cukrově růžovém Porshe, spletl by se. Hotelová dědička dostala od svého dřívějšího partnera k narozeninám nejnovější model značky Lexus. Tahle perleťově bíla sranda stála Cy Waitise kolem 15 milionů korun.
  • Chris Brown

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvák a rapper s cejchem násilníka si potrpí na rychlou jízdu. Co se týče rychlých aut, dá se říct, že Chris je přímo sběratel. Většinou ovšem jeho miláčci nedopadnou dobře, jako například tohle Porshe, které nechal postříkat graffiti. Dopadlo ale mnohem lépe, než Chrisovo Lamborghini, ve kterém měl zpěvák ošklivou autonehodu.

Diskuse ke článku
.