Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak šel čas s Anetou Langerovou? Z punkerky princeznou!

  • Zpěvačka Aneta Langerová vyzkoušela během 9 let své pěvecké kariéry mnoho image.
    26. listopadu 2013 | 06:00

    Aneta Langerová dnes slaví 27. narozeniny, proto jsme se rozhodli jí věnovat průřez její kariérou. Jak se ze zakřiklé punkerky stala sebevědomá princezna české hudby?

  • 1. vítězka SuperStar

    ...
    Autor: TV nova
    V červnu 2004 Aneta Langerová suveréně vyhrála 1. ročník Česko hledá SuperStar. Díky výhře vydala v ten samý rok album Spousta andělů, které odstartovalo její hvězdnou kariéru. Na podzim získala Českého slavíka v kategorii Objev roku, Anděla v kategorii Zpěvačka roku a Objev roku a cenu TýTý v kategorii zpěvačka roku. Přestože sesbírala spoustu ocenění, tehdy ještě netušila, jak její kariéra raketově vzroste.
  • Zlatá slavice

    ...
    Autor: profimedia.cz
    O rok později se Aneta díky střapatému sestřihu poměnila v pořádnou punkerku. Po celý rok koncertovala a její aktivita se projevila i na výsledcích prestižních ocenění. Stala se Zlatou slavicí, absolutní vítězkou cen TýTý a v hudebních cenách televize Óčko vyhrála dokonce ve třech kategoriích. V roce 2005 se také stala patronkou nadace Světluška, kterou je dodnes.
  • Z punkerky dredařkou

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 2006 znovu vyhrála Zlatého slavíka. Podobný úspěch už se od té doby nekonal. Aneta se zaměřila spíše na koncertování a odmítla se přizpůsobit popovým trendům současné doby. Pevná fanouškovská základna jí zůstala, a proto se i v roce 2008 stala alespoň Nejlepší zpěvačkou podle Hudebních cen televize Óčko.
  • Veřejné přiznání

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 2010 se Aneta veřejně přiznala ke své homosexuální orientaci a zároveň potvrdila milenecký vztah s ředitelkou vydavatelství Supraphon Ivou Milerovou. V té době měla za sebou už tři studiová alba a opět s přehledem vyhrála Hudební ceny televize Óčko. Její image se změnila téměř k nepoznání. Aneta začala pěstovat dlouhé vlasy, pravidelně se objevovala decentně nalíčená a občas jsme ji mohli spatřit i v šatech.
  • Image něžné dívky

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V létě 2013 se Aneta objevila na tiskové konferenci muzikálu Touha ve sněhobílých šatech a douhých vlasech. Po několika letech získala 3. místo v prestižní souteži Zlatý slavík. A to je moc krásný dárek k narozeninám!

Diskuse ke článku
.