Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší nevěrnice světa: Vede Martina Hingis a v těsném závěsu Madonna!

  • Tyto slavné ženy vévodí žebříčku největších nevěrnic světa.
    11. listopadu 2013 | 06:00

    „Můžeš utíkat, ale stejně se neschováš.“ Tato jasná zpráva adresovaná všem nevěrným partnerům nás bude provázet každým dílem nové řady seriálu Podvodníci (u nás vysílá CBS Reality) a platí i pro světoznámé celebrity. Utajované vztahy, skandální aférky a nečekaná odhalení se jich týká leckdy více než nás všech. Posviťme si na pět nejznámějších nevěrnic z řad celebrit.

  • Madonna (54)

    Madonna
    Autor: profimedia.cz
    Jednou z největších lamaček mužských srdcí nemůže být nikdo jiný než samotná královna popu Madonna. Tato diva není rozhodně žádné neviňátko. V době, kdy byla provdaná za režiséra Guye Ritchieho, se zapletla s o 17 let mladším sportovcem,  baseballovou hvězdou, Alexem Rodriguezem. Alex se do Madonny natolik zamiloval, že opustil manželku i své dvě malé dcerky. Královna popu se však celou dobu vztahu s Rodriguezem snažila udržet tvář milovnice věrnosti a všem tvrdila, že mezi nimi bylo pouze silné přátelství, které navíc vzniklo až po rozchodu s Guyem. Dnes již Madonna přiznává, že byla svému manželovi s Alexem nevěrná.
  • Martina Hingis (33)


    Martina Hingisová
    Autor: profimedia.cz
    Největší nevěrnicí ovšem není Madonna, ale světoznámá tenistka s českými kořeny Martina Hingis. Těžko říci, zda za to může náš národní temperament, který Martině koluje v krvi, každopádně tato sličná dívka si s oddaností opravdu hlavu neláme. O Hingis se vždy tradovalo, že je velice náruživá a střídala partnery jako ponožky.

    Tato bývalá švýcarská tenisová jednička se po ukončení kariéry zasnoubila s parkurovým jezdcem Hutinem a přísahala, že tento prsten nikdy nesundá. Tuto přísahu však nedodržela a skončilo to hůře, než si sama dokázala představit. Hutin ji již rok po svatbě přistihl inflagranti na hotelovém pokoji s milencem. Hutin se pokusil tuto situaci překousnout, ale Martina ho podváděla znovu a znovu.

  • Jessica Simpson (33)


    Hot Hollywood Style
    Autor: Reuters
    S nevěrou má své zkušenosti i blonďatá americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson, přestože se tváří jak nevinnost sama. O důvodu rozpadu jejího manželství se zpěvákem Nickem Lacheyem se hodně spekulovalo, ale pravý důvod byl zcela jasný – Jessica byla nevěrná a nedokázala to před svým manželem utajit. Parohy Lacheyovi nasadila s frontmanem skupiny Maroon 5 Adamem Levinem, který do ní však nebyl zamilovaný, a tak zůstalo pouze u postelové známosti. Jessicu přesto čekal rozvod.
  • Kristen Stewart (23)


    Tentokrát vsadila na výrazné "upírské" líčení.
    Autor: profimedia.cz
    Se zlou se potácela kvůli nevěře i mladá nadějná herečka Kristen Stewart. Herecká hvězda, kterou proslavila role Belly v upírských filmech Stmívání, přišla nevěrou nejen o svého milovaného partnera Roberta Pattinsona, ale také o lukrativně placenou roli v chystaném snímku. Kristen podvedla Roberta s Rupertem Sandersem, režisérem filmu Sněhurka a lovec, ve kterém ztvárnila hlavní roli a měla si zahrát i v jeho pokračování.

    Podle zdrojů za to můžou skutečně milostné pletky, které však dohnaly pouze mladičkou Stewart. Manželka režiséra Liberty Ross dala svému muži nůž na krk a údajně oznámila, že jednou z podmínek setrvání jejich manželství je, že Sanders spolu se Stewart nebude už nikdy natáčet. Režisér Sanders tak v natáčení snímku pokračuje bez Kristen Stewart. Ta kvůli své nevěře ostrouhala.

  • Meg Ryan (51)



    Herečka Meg Ryan.
    Autor: profimedia.cz
    Ano, i andělská Meg je pořádná divoška. Během natáčení filmu se zamilovala do svého hereckého kolegy Russella Crowa. Jejich románek nakonec vedl k rozpadu Megiina manželství s Dennisem Quaidem. Meg se ale později hájila, že i manžel měl spoustu milenek, a tak si prostě řekla, že mu to jednou taky vrátí.

    Po pár letech vztahu se s charismatickým Crowem stejně rozešla a zůstala na otec. Bývalý manžel se mezitím znovu oženil, a tím Meg definitivně zavřel vrátka.

Diskuse ke článku
.