Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tomu se říká oběť! Kvůli roli skončil s holým zadkem

Daniel Radcliffe by udělal všechno proto, aby se zbavil nálepky Harryho Pottera.
4. listopadu 2013 | 10:45

Že Daniel Radcliffe (24) definitivně vyrostl z poterrovského hábitu a létajících košťat, nám dokázal už několikrát. Na stříbrném plátně i na divadle si totiž vybírá role na hony vzdálené škatulce malého čaroděje. Co všechno je ale ochoten kvůli nim podstoupit?

Když se Daniel snažil zlomit "prokletí dětských rolí", rozhodl se jít poměrně kontroverzní cestou. A sice vybírat si role natolik vzdálené čaroději ze světa pro děti, nakolik to jen bude možné.

Z filmů jste ho tak mohli vidět v duchařské detektivce Žena v černém, ale to skutečné velké herectví předvádí Daniel na prknech londýnského West Endu. Hlavním zlomem v jeho divadelní kariéře a rolí, za kterou si zasloužil obdiv kritiků i vyprodaná hlediště, byla v roce 2007 role sedmnáctiletého Alana, ve hře Petera Shaffera Equus.

Tak trochu jiný Harry

V roli Harryho Pottera byl Daniel roztomilý.
Autor: profimedia.cz
Daniel tu sprostě nadává, kouří a v jednu chvíli ze sebe dokonce strhá šaty a ukáže se tak publiku v celé své slávě. A právě tento okamžik byl důvodem, proč začal Daniel přemýšlet o estetickém vzhledu svého pozadí a rozhodl se podstoupit jeho depilaci.

"Když začaly čtené zkoušky Equus, cítil jsem se dost trapně za chlupy na svém zadku, takže jsem udělal jedno z nejhorších rozhodnutí ve svém životě. Podstoupil jsem cukrovou depilaci", říká Radcliffe pro britský deník Mirror.

Pro krásu se musí trpět

Kvůli roli si Daniel Radcliffe nechal bolestivě odstranit chloupky z pozadí.
Autor: YouTube.com
Depilace cukrovou pastou je technika, při které se smíchá voda, cukr, med a citrónová šťáva, tato pasta se namaže na příslušné partie a potom se strhne, podobně jako vosk, i s nežádoucími chloupky.

"Byla to neskutečná bolest!", pokračuje Radcliffe, "Udělal jsem to poprvé v životě a jsem si stoprocentně jistý, že to bylo i naposledy. Upřímně je mi úplně jedno, co si kdo o mém chlupatém zadku pomyslí, ale tohle už vážně nikdy!"

Daniel Radcliffe v divadelní inscenaci Equus ukázal úplně všechno!
Autor: YouTube.com
No, uvidíme, jestli nakonec přeci ještě nezmění názor. Na West End se totiž chystá obnovená premiéra pravě inscenace Equus, ve které se Daniel opět ukáže tak, jak ho bůh stvořil. Pokud tedy budete mít cestu do Londýna, zajděte se podívat a dejte nám vědět.

Autor: brig