Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Z ošklivých kačátek vyrostly superhvězdy! Poznáte je?

  • Poznáte slavné osobnosti, které dobyly svět?
    10. září 2013 | 07:00

    Křivé zuby, oteklý obličej, nemožný účes a oblečení - i tak vypadali slavní jako děti. A s tím, jak rostl jejich talent, rostli oni sami do krásy. Po nedostatcích nezbyly ani památky a jejich vizáží se inspirují lidé po celém světě.

  • Brad Pitt (49)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Obličej měl Brad roztomilý i jako malý kluk, ale co ty vlasy? Blonďatá hříva sestříhaná podle hrnce dělala ze současného idola spíše holčičku. Zřejmě se tento účes na slavném herci podepsal, protože k dlouhým vlasům se nedávno zase vrátil. A když je má Brad, budou chtít pořádnou "máničku" statisíce mužů napříč celým světem.
  • Drew Barrymore (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Malá Drew měla tak trochu předurčeno být herečkou. Pochází totiž z rodiny, ve které je jiné, než herecké povolání, téměř nepřípustné. Drew kvůli velkému nátlaku začala kouřit, pít a dokonce i brát drogy. Také se jako velmi mladé děvče potýkala s problémy s váhou. Dnes je krásná, štíhlá, vyléčená a sluší jí to víc, než kdy předtím.
  • Tom Cruise (51)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zuby malého Toma se rozutekly na různé strany a ofina rovnoběžná s obočím mu na kráse nepřidala. Stačily rovnátka, pár let dospívání a zjevil se idol žen po celém světě. Ale ani dokonalý vzhled mu nezaručil štěstí v osobním životě. Tom je třikrát rozvedený a statečně odhání kandidátky svou scientologickou vírou.
  • Megan Fox (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kdo by tehdy řekl do opuchlé puberťačky, že bude považována za nejkrásnější ženu světa? Zřejmě nikdo, protože Megan v pubertě opravdu nebyla žádná velká kočka. Stačilo jí ovšem jen pár let a dospěla v bohyni krásy, která láme srdce mužům po celém světě. Ale pánové mají smůlu, je šťastně vdaná a na rodinu nedá dopustit. 

Diskuse ke článku
.