Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tak tohle nevyšlo! Oscarová Cate Blanchett (44) se oblékla do pavučiny

28. srpna 2013 | 11:36

Cate to znovu riskla. V asymetrických šatech, které vypadaly jakoby byly ušité z potrhané pavučiny, se objevila na pařížské premiéře filmu Blue Jasmine. Oskarová herečka v nich vypadala jako chytrá horákyně ze známé pohádky.

Čtyřiačtyřicetiletá Cate Blanchett je svojí zálibou v excentrických modelech vyhlášená. Je to jen měsíc, kdy na newyorskou premiéru stejného filmu dorazila ve skutku bizarním modelu světle lososové barvy značky Balenciaga Edition.

Tvořila ho podivná "kápě", pod kterou se ukrývaly šaty ručně pošité průsvitnými kvítky, z jejichž středu visí podivné "cancourky". Pocházel z dílny francouzského módního návrháře Alexandera Wanga.

A nezklamala ani v Paříži. Na červeném koberci se zjevila v šatech, které vypadaly jako narychlo "spíchnuté" z pavučiny. Podivný asymetrický model budil v přítomných oprávněné rozpaky.

Cate Blanchett je svou zálibou v excentrických modelech známá, tentokrát jí ale risk nevyšel.
Autor: Reuters

Podivný, i když rozhodně veselejší model, si na premiéru vybrala i sedmatřicetiletá herečka Sally Hawkins, která je nominovaná na Oscara. Nelichotivé modré maxišaty s krátkým rukávem, které zdobil vlnkovaný vzor, přepásala červeným páskem.

Kultovní režisér Woody Allen (77) naštěstí zvolil outfit přiměřený jeho postavení i věku. Mezi dvěma výstředně oblečenými dámami se však očividně cítil poněkud nesvůj.

Podivný, i když rozhodně veselejší model, si na premiéru vybrala i herečka Sally Hawkins (vpravo).
Autor: Reuters