Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavné padesátnice, které zastavily čas: Vypadají skvěle!

  • Ženy, které překročily padesátku, rozhodně nepatří do starého železa.
    13. srpna 2013 | 15:00

    Často slýcháváme, že život končí po padesátce, a že ženy v tomto věku patří do starého železa. Podívejte se na slavné padesátnice, které nejenže jsou neuvěřitelně úspěšné, ale také krásné, štíhlé a plné života. A život pro ně rozhodně nekončí, naopak!

  • Madonna (54)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tuto ženu není třeba představovat. Všestranně talentovaná Madonna statečně bojuje se stárnutím a vypadá stále báječně. Občas to ovšem trochu přežene s posilování a na šlachovité ruce není zrovna pěkný pohled. Recept na věčné mládí nejslavnější zpěvačka světa zatím tají, ale asi v tom budou mít prsty plastičtí chirurgové a mladí zajíčci, se kterými randí.
  • Yvetta Blanarovičová (49)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Česká herečka a zpěvačka sice zatím práh padesátky nepřekročila, ale v září ji to čeká. Drobná žena má postavu, kterou by jí mohla závidět kdejaká puberťačka. Dlouhá hříva a dmoucí se dekolt zpěvačku ještě více omlazují. Kdo by tehdy řekl, že čertík z pohádky Princezna ze mlejna, bude taková kočka.
  • Demi Moore (50)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americké herečce sice mladistvý vzhled kolouška Ashtona Kutchera neudržel, ale náhradu si našla poměrně brzo. Demi vypadá minimálně o deset let mladší především díky dlouhým černým vlasům, které nezměnila od začátku své kariéry. Také se pyšní velmi štíhlou postavou a originálním módním vkusem.
  • Heidi Janků (50)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Česká zpěvačka a moderátorka dobře ví, že má postavu jako lusk. Proto ji s oblibou předvádí v krátkých šatech a upnutých topech. Tajemství úspěchu je prý v nepřejídání. Heidi rozhodně nemládne díky mladšímu partnerovi, protože její manžel je o celých 30 let starší než ona.
  • Sharon Stone (55)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tehdejší americká bohyně si získala přízeň především mužů díky roli ve filmu Základní instinkt. V té době nebyl na světě muž, který by ji nemiloval. Sharon je známá experimentováním, protože žila chvíli bisexuální život, poté se vdala, rozvedla a nakonec adoptovala 3 syny a jednu starou ženu. Herečka otevřeně přiznává, že se za své vrásky nestydí. Naopak, je na ně pyšná.
  • Heather Locklear (51)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka, která se proslavila hlavně rolí ve veleúspěšném seriálu Merloce Place, se s časem také pere statečně. Heather jakékoli zásahy plastických chirurgů popírá. Klíčem k mladistvému vzhledu je prý vynechání karbohydrátů a cukru. No možná si slavná kráska trochu vymýšlí, ale na kráse jí to rozhodně neubírá.

    Komerční sdělení

    Chcete i Vy vypadat v 50ti také tak skvěle? Vyzkoušejte, stejně jako jiné celebrity, galvanickou žehličku!

Diskuse ke článku
.