Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ewa Farna dnes slaví 20. narozeniny: Podívejte se, jak dospívala

  • Jak šel čas s Ewou Farnou.
    12. srpna 2013 | 13:00

    Zpěvačka polské národnosti byla dříve považována za "rychlokvašku". Později ukázala, že z podceňované mladé dívky může vyrůst sexy stálice české hudební scény. Dnes slaví 20. narozeniny a zároveň i 7 let v pěvecké branži. Podívejte se, jak se z mladé dívenky s rovnátky stala dospělá rebelka.

  • Nástup na hudební scénu

    ...
    Autor: ewafarna.cz
    Tehdy třináctiletou Ewu objevil producent Lešek Wronka. V roce 2006 nazpívala svůj první singl Měls mě vůbec rád a později vydala stejnojmennou desku. Do roka měla svůj první koncert v Třinci a získala Českého Slavíka v kategorii Objev roku. Ewa byla tehdy typická světle hnědými vlasy, rovnátky a dětským vzhledem. Nejraději nosila roztomile punkové oblečení a pomalu se stávala idolem.
  • Druhá deska

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 2007 vydala druhou desku s názvem Ticho. O pár měsíců později se stala Objevem roku Hudebních cen Óčka. Aby toho nebylo málo, získala Ewa platinovou desku za obě vydaná česká alba. Ve čtrnácti letech si začala barvit vlasy a stala se pro ni specifickou rovně střižená ofina.
  • Velkolepé turné

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 2008 odstartovala Ewa turné s názvem Blíž ke hvězdám. Tahle neuvěřitelně úspěšná štace obsahovala 18 koncertů a Ewa se stala historicky nejmladší zpěvačkou, která podobné turné absolvovala. Vzniklo z něho i živé CD a DVD, které bylo nejprodávanější deskou roku. Téhož roku nazpívala soundtrack k filmu Camp rock a úvodní píseň k seriálu Ošklivka Katka. Naprostým vrcholem tohoto roku bylo získání 3. místa v kategorii Zpěvačka roku v anketě Zlatý Slavík.
  • Další desky i ocenění

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ewě je 16 let a rozhodně neusnula na vavřínech. Vydává v pořadí druhou polskou desku a záhy již třetí českou desku Virtuální. Zahajuje další úspěšné turné a získává si čím dál více fanoušků. Na konci roku obhajuje post bronzové slavice. Mimo Českou republiku získala v roce 2009 mnoho ocenění i v Polsku.
  • Jeden úspěch za druhým

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Po pěti letech slibné pěvecké kariéry vyhrává cenu Anděl v kategorii Zpěvačka roku. Společně s Janem Bendigem a Kubou Moledou nazpívala soundtrack k filmu Camp rock 2. Také vyrovnává poměr českých a polských desek - vydává třetí polskou desku Ewakuacja. Na konci roku získává již potřetí bronzového Slavíka.
  • Ze zpěvačky moderátorkou

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ewa dosahuje plnoletosti a získává první nabídku, která se netýká zpěvu. Jednalo se o moderování Hudebních cen Anděl, kde vytvořila moderátorské duo s Tomášem Klusem. V roce 2011 tvoří tato hudební dvojice i partnerské duo. Vztah příliš dlouho netrvá, ale rozcházejí se jako přátelé.
  • Autonehoda

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V devatenácti letech přichází první výrazné šlápnutí vedle. Ewa usedá v noci za volant a bourá. Přivolaná policie naměřila zpěvačce v krvi alkohol 0,8 promile. Příčinou autonehody byl ovšem mikrospánek. Ewa přichází o řidičský průkaz a snaží se napravit si reputaci. Fanoušci jí zůstávají věrní a počtvrté v řadě získává bronzového Slavíka. Její bývalý přítel Tomáš Klus poráží ve stejně anketě Karla Gotta.
  • Česko Slovenská Superstar

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Ewa se usedá na čestné místo porotkyně Česko Slovenské Superstar. Po jejím boku sedí zkušení porotci Ondřej Soukup a Pavol Habera. Tímto se stala nejmladší porotkyní v dějinách Superstar. Statečné odolává nařknutím, že je tlustá. Na popud se snaží promlouvat k dívkám, které jsou posedlé vyhublou postavou. V současné době chystá jazzové album. Také probíhá další turné s názvem Ewa Farna Tour 2013. Ke štěstí už Ewě chybí jen muž, který by ji zahrnoval láskou. V redakci držíme palce, jak ve hledání toho pravého, tak v získávání dalších úspěchů.

Diskuse ke článku
.