Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Mahulena Bočanová: První pusu mi dal Michal Suchánek!

25. dubna 2013 | 06:00

Herečky Míla Šplechtová a Tereza Kostková, Eva Decastelo a Mahulena Bočanová si poslechly tipy od zkušených vizážistek a některé se nechaly i nalíčit. Zároveň nám prozradily, kdy a od koho dostaly první pusu a jak budou letos slavit 1. máje!

„Vizážistky mi vždy vyberou líčidla, která potřebuju pro kameru, od korektoru po rtěnku, která dobře odráží světlo. Rok pak nemusím nic kupovat. V civilu se prakticky vůbec nelíčím. A manžel, když vidí v médiích titulky jako „Sexbomba Decastelo“, z toho má legraci. 

První máj je můj a manželův milovaný svátek, nesnášíme americký Valentýn. Na Petřín nepůjdeme, protože mám alergii, to bychom mohli skončit taky někde na pohotovosti. Ale doma pod třešní na zahradě si 1. máj určitě oslavíme,“ vysvětlovala Eva Decastelo.

Eva Decastelo
Autor: Archiv TV Prima

První pusa byla omylem

„Pokud můžu, třeba na chalupě, nechávám pleť odpočinout, protože za celý rok v divadle a při natáčení si líčení užiju až až. Ale když vyrážím někam mezi lidi, samozřejmě se namaluju, musím, protože trpím kruhy pod očima. 1. máj budu trávit pracovně, hraju v divadle. Na Petříně jsme s Honzou (manžel Jan Hrušínský – pozn. red.) nebyli už dávno. Ale na zahradě máme třešeň, tak snad pod ní dostanu pusu. A má úplně první pusa? Chodila jsem do druhé třídy, spolužák Pepa Nosek šel o přestávce uličkou, zakopl a pusou upadl na mou pusu. Já do něj byla zamilovaná, tak jsem si to vykládala jako první pusu a nikdy na ni nezapomenu, i když vím, že to byl vlastně omyl,“ smála se Míla Šplechtová.

Mahulena Bočanová
Autor: Archiv TV Prima
Líbačka se Suchánkem

„Spíš než na rtěnky si v civilu potrpím na lesky. Kde plánuju být na 1. máje, vím, ale neřeknu, na Petříně to ale nebude, tam bude dost nával. První pusu mi dal Michal Suchánek během jednoho natáčení.

A první fakt zásadní pusu jsem dostala na Žofíně na lavičce, když jsem byla v prváku na konzervatoři. A ta pusa měla dost nepříjemnou dohru, kterou nemůžu prozradit, ale dost nerada na tenhle okamžik vzpomínám,“ culila se Mahulena.

Krásná Tereza Kostková s kolegyní Mílou Šplechtovou
Autor: Archiv TV Prima
Tereza milovala Bajaju

„Já občas vyrazím ven nenamalovaná, třeba jen tak na procházku s Tondou, ale pokud jdu do společnosti nebo na pracovní akci, samozřejmě se nalíčím. Co mi nesmí chybět v kabelce? Kvalitní rtěnka, pak klíče a mobil. S Toníkem jdeme na 1. máje na charitativní akci, na níž budeme vařit čokoládu, tak jsem zvědavá a moc se těším. Možná to nebyla úplně první pusa, ale vybavuju si jednu, kterou jsem dostala jako desetiletá holka v létě na táboře. Hráli jsme divadlo a já se zamilovala do prince Bajaji. Všichni skandovali pusu, pusu, tak jsme si ji dali,“ vzpomíná Tereza.

Autor: ema