Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nechutně vyzáblá! Populární Bridget Jones je kost a kůže

23. ledna 2013 | 11:30

Trčící kostnatá ramena, propadlé lícní kosti, šlachovité nohy. Z kdysi sexy oplácané herečky je jen pouhý stín. Při pohledu na vyzáblou Renée Zellweger (43) běhal všem přítomným mráz po zádech.

V asymetrických černých šatech nad kolena, které její klíční kosti a nohy bez gramu tuku ještě zdůraznily, se třiačtyřicetiletá hollywoodská star objevila na Týdnu módy v Berlíně.

Objektem jejího zájmu se stala kolekce Podzim / Zima 2013 značky Hugo Boss. Hvězda na sebe okamžitě strhla veškerou pozornost. Fanoušci módy byli ale šokováni tím, jak moc je jejich oblíbená Bridget hubená.

Herečka Renée Zellweger alis baculka Bridget Jones to přehání s hubnutím, začíná vypadat jako kostlivec.
Autor: EPA

Renée, kterou proslavila především role obtloustlé "staré panny" ve filmu Deník Bridget Jonesové, je svou posedlostí štíhlou postavou známá. Drží přísné diety, tančí, maká v posilovně.

Když byla kvůli své roli přinucena přibrat téměř patnáct kilo, trpěla. „Musela jsem jíst hamburgery a sladkosti, navíc mi do všech potravin přidávali vysokokalorické přípravky,“ vzpomíná.

Renée Zellweger a její odulé tvářičky v roli Bridget Jones
Autor: Profimedia.cz

Po natáčení proto okamžitě nasazovala drastické diety, na své postavě dřela do úmoru. Přesto si své kypré křivky zpětně pochvaluje. „Když jsem byla silnější, všímali si mě muži víc, než když jsem pak ta kila shodila.“ Její oblé pozadí bylo navíc vyhlášeno nejvíc sexy zadkem roku 2003.

Ani to ji však zřejmě nepřesvědčilo o tom, že nějaké to kilo navíc jejímu vzhledu prospívá. Tvrdí, že hubená se cítí podstatně lépe. Doufejme tedy, že nepropadne anorexii či jiné z poruch příjmu potravy, jako některé její kolegyně.