Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dara Rolins přibrala 4 kila: Musí držet přísnou dietu!

7. ledna 2013 | 10:46

Vánoční obžerství se podepsalo i na zpěvačce s jindy dokonalou postavou, Daře Rolins (40). I když svátky trávila aktivně, má nahoře 4 kila. A chce se jich rychle zbavit!

"Užijte si neděli a pevnou vůli při dietě, milé slečny, milé dámy. :))... JÁ začínám "OD PONDĚLKA". Vánoční skóre 4 kila plus!!! :)...brrrrrrrrrrrrr...," napsala Dara v neděli odpoledne na sociální síti.

Zpěvačka, která nedávno oslavila čtyřicáté narozeniny, si stejně jako my všichni přes svátky dávala pořádně "do nosu". A následky nezřízeného hodování se obratem podepsaly na její postavě. Ručička váhy totiž ukázalo o celá čtyři kila víc. To jsou ty škvarky, cukroví, řízky a chlebíčky...

Dara připravovala pro tatínka škvarky, které miluje. A rozhodně jich nebylo málo.
Autor: Facebook.com

Dara se přitom rozhodně jen neválela na gauči u televize. Svátky trávila aktivně. Ještě den před Štědrým dnem poskakovala na svém koncertě v Banské Bystrici. 29. prosince už zase brázdila sjezdovky ve Špindlu. A tenhle víkend lyžovala na ledovci v rakouském Söldenu.

Dara se vydala lyžovat do Špindlerova Mlýna
Autor: Blesk - Marek Pátek

Problémy s postavou začala řešit už v období puberty, kdy se prý začala podezřele zakulacovat. Trápil jí velký zadek. Ale díky nezdolné pevné vůly, odříkání a hlavně hodinám v posilovně získala vysněnou sexy postavu, kterou jí každá žena závidí.

Jak sama říká, jedinou spolehlivou "dietou" je pro ni cvičení. Každý druhý den tráví v posilovně. Shodit čtyři kila tedy pro ni nebude žádný problém. Jednou měsíčně navíc drží takzvanou pročisťovací dietu. Buď si "naordinuje" tři rýžové dny, nebo celý jeden den pije pouze ovocné nebo zeleninové šťávy.

Dara vypadá na svůj věk opravdu skvěle! Na těle nemá jediný zbytečný gram tuku.
Autor: Archiv Petra Ficová, Facebook