Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svatba! Angelina Jolie a Brad Pitt už mají prstýnky!

11. prosince 2012 | 06:00

Dlouho očekávané spojení nejslavnějšího hollywoodského páru je na spadnutí. Potvrdil to i sám Brad Pitt (48). A vzhledem k tomu, že už mají i snubní prsteny, ve společné cestě za štěstím jim nic nestojí.

Velkolepá svatba by se mohla konat ještě letos. I když se slavné duo Brangelina snaží o termínu "mlžit", zraku reportérů neuniklo, že stylistka Angeliny Jolie (37) vyzvedla u známého klenotníka Neila Lanea na zakázku vyrobené snubní prsteny.

Exmanželce natruc

"Je nejvyšší čas," prohlásil před pár dny Brad Pitt (48) na neodbytné otázky novinářů a dodal: "Mám z toho dobrý pocit!" Zřejmě chce "trumfnout" svou bývalku, herečku Jennifer Aniston (43).

Ta totiž na začátku roku prohlásila, že pokud si ji přítel do konce roku nevezme, rozejde se s ním. Herec Justin Theroux se zalekl a v srpnu se pár zasnoubil.

Svatba na spadnutí

Pitt partnerku, se kterou vychovává šest dětí (3 vlastní a 3 adoptované), požádal o ruku letos v dubnu. Spolu jsou přitom už od roku 2005, kdy se seznámili při natáčení akční komedie s názvem Pan a paní Smithovi.

"Máme rodinu, vychovali jsme společně děti. Přesto jsem překvapený, jak moc pro mě to manželství znamená," svěřil se herec magazínu People.com. Podle jeho slov však bude svatba "jednoduchá" a čistě "v rodinném kruhu".