Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílené bombarďáky! Dcera Demi Moore a Bruce Willise se neumí oblékat

5. listopadu 2012 | 15:34

Jako hastroš se vymódila nejstarší dcera slavného hollywoodského páru Bruce Willise a Demi Moore. Na havajské pláži děsila Rumer Willis (24) rekreanty v bikinách s obrovskými spoďárami, které jí vůbec nesedly.

Retro styl letos letí

Plavky s kalhotkami s vysokým pasem byly na jaře opět hitem přehlídkových mol. V šedesátých letech minulého století v nich muže sváděly hvězdy jako je Marylin Monroe či Grace Kelly.

Vyšší pas perfektně zakryje větší bříško, schová povislou kůži. Tenhle střih však postavě příliš nelichotí. Ani krásná Rumer Willis v nich rozhodně nevypadá svůdně.

Štíhlá brunetka, který se vynořila z vln, tak rozhodně nepřipomínala svou slavnou matku, která ve filmu "Charlieho andílci: Na plný pecky" z moře vystoupila v sexy bikinách.

Plavky Demi Moore (vlevo) jsou sexy, plavky nejstarší dcery Rumer Willis rozhodně přitažlivě nepůsobí.
Autor: profimedia.cz

Pohodlí především

Mladá herečka, která vyrůstala se svými rodiči před filmovými kamerami, po matce Demi Moore údajně zdědila fantastickou postavu.

Možná i proto si ji před dvěma lety si ji jako novou tvář své reklamní kampaně vybral módní dům Badgley Mischka, pro který pózovaly i takové hvězdy jako je Sharon Stone nebo Eva Longoria.

Přesto Rumer v oblékání preferuje spíše pohodovou módu. To potvrdila i tentokrát. Pod smaragdově zelenou bavlněnou sukní, ve které na pláž dorazila, skrývala obrovské bombarďáky.