Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fóbie hvězd: Čeho se bojí? Prasat a nábytku!

Víte čeho se bojí Orlando Bloom, nebo Pamela Anderson?
2. listopadu 2012 | 11:00

 Zatímco se většina lidí bojí pavouků, létání, nebo dokonce tmy, některé známé tváře trpí nejpodivnějšími a nejvíce nelogickými posedlostmi a strachy. Jsou to zkrátka lidé jako my!

Jennifer Aniston, Cher, Michael Jackson a Whoopi Goldberg. Co je spojuje? Ti všichni mají neuvěřitelný strach z letadel a létání. Raději si platí autobusy a trajekty, než aby nastoupili do letadla!

Bývalý manžel krásné Angeliny Jolie, Billy Bob Thorton se bojí starožitného nábytku. „Nemohu vůbec dýchat, mám pocit že se udusím. Prostě okolo něj nemůžu projít. Byl jsem dokonce u kartářky i u vědmy a obě se shodly na tom, že jsem v minulém životě zemřel podivnou smrtí. Prý mě někdo ubil starožitným nábytkem, pravděpodobně židlí.“

Ale to není jediná fóbie podivína Billyho. O něco méně se totiž bojí výrazných barev. A to jak na oblečení, tak třeba i co se týče vymalovaných stěn!

Prsatá Pamela Anderson se z nepochopitelných důvodů bojí zrcadel. Znamená to snad, že se bojí podívat se na svůj odraz?!

Johnnyho Deppa, Daniela Radcliffa a Sean „Diddyho“ Combse spojuje fóbie z klaunů. „Něco s pomalovaným obličejem a falešným úsměvem mě fakt děsí,“ svěřil se Depp. „Vždycky se mi zdálo, že je pod tou, relativně veselou maskou, něco strašlivě zlého.“

Další neuvěřitelnou, místy až nepochopitelnou fóbií trpí Orlando Bloom. Ten se totiž bojí prasat!

Woody Alen má pro strach doopravdy „uděláno“. Bojí se totiž hned několika věcí.  Například prý hmyzu, slunce, psů, jelenů, světlých barev, dětí, výšek, malých místností, početných davů a rakoviny.

Autor: ema