Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavní tatínkové a jejich princezny! Který je ten NEJ?

13. června 2012 | 15:10

Brad Pitt, David Beckham, Seal... Každý z nich má nějakou tu svou roli, ale ta nejdůležitější a celoživotní, je role milujícího a starostlivého otce. A tu jim už nikdo neodpáře.

Filmoví herci, zpěváci, nebo drsní sportovci. Všichni z nich mají ale jedno společné: milovanou dceru. Ať už jsou ve svých zaměstnáních jakkoliv vytížení, v soukromí se z bouřliváků promění na pyšné tatínky.

David Beckham s dcerkou Harper

Malá Harper je poslední ze čtyř dětí slavné dvojice zpěvačky Victorie Beckam a výrazného fotbalisty a idola Davida Beckhama.

Pár se konečně dočkal holčičky a hýčká si jí, jak je může! Malá holčička je často vídána ve značkových šatečkách světových módních návrhářů.

Tom Cruise s dcerou Suri

Suri je největší dětská celebrita celého Hollywoodu. Také je ale, bohužel, označována za nejrozmazlenější ze slavných dětí. Její hvězdné manýry jsou médiím víc než známé.

Fotografie dokumentující její přidrzé "ksichtíky", módní výstřelky, i ty, na kterých je neustále nošena v náručí svých rodičů,  jsou téměř na denním pořádku. Není tajemstvím, že její nejoblíbenější návrhář je Marc Jacobs a na baleríny s myšičkami, prostě nedá dopustit.

Přinášíme vám galerii těch nejvzornějších tatínků a jejich milovaných princezen.

Autor: ema, Klena