Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brad Pitt zablokoval svým dětem internet: Nemůžou si mě "vygooglit"

30. ledna 2012 | 08:14

Žádné vyhledávání! Herec Brad Pitt (48) má ve výchově svých šesti dětí jasno. Plně ho v tom podporuje i partnerka, herečka Angelina Jolie (36).

"Na všech počítačích našich dětí jsem zablokovali své jméno i to Angeliny. Nemůžou si nás tak vyhledávat na Googlu. Nechci aby se staly závislými na tom, co si o nás myslí jiní," svěřil se osmačtyřicetiletý herec v rozhovoru pro německý deník Bild.

Skvělý způsob, jak ochránit své děti od polopravd a vymyšlených příběhů, které o slavných rodičích kolují. Ostatně své jméno prý nevyhledává ani on s Angelinou.

Prozradil také, že děti jsou jeho největším štěstím. "Denně díky nim zažívám skvělé okamžiky, které mě dělají šťastným," řekl herec a dodal: "Učím je, aby nikdy nelhaly. Říkám jim: Lhaní je špatné! Je to pro mě obrovská čest, ukázat dětem svět a vysvětlit jim, co se má ..."

Na otázku zda nechtějí svůj vztah s Angelinou zpečetit svatbou se smíchem odpovídá: "Mám tenhle prsten. Moje paní a já nepotřebujeme certifikát. Ale je pravda, že děti se nás neustále ptají. Ale na to je ještě čas. Vezmeme se, až se v Kalifornii budou moci vzít všichni - včetně osob stejného pohlaví.".

Autor: lena, INT