Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Mila Kunis: Kdo tvrdí, že zhubnout nejde, lže!

10. srpna 2011 | 18:54

Herečka Mila Kunis (27) se divákům do paměti nepochybně vryla jako drzá baletka ve filmu Černá labuť. Kvůli roli musela i přesto, že byla hodně štíhlá už předtím, zhubnout. A teď tvrdí, že kdo říká, že mu shodit kila nejde, málo se snaží. Protože kdo opravdu chce, dokáže to.

Mila Kunis, která pochází z města Chernivtsi na Ukrajině, kvůli filmu zhubla devět kilogramů. Britskému magazínu Glamour se svěřila, že nejprve nevěřila, že to dokáže.

"Nemyslím si, že bych si někdy plně uvědomovala, čeho je schopné lidské tělo. Byla jsem neuvěřitelně, ale v tom dobrém slova smyslu, naivní. Věřím v tvrdou práci, vlastní pohon a sebeúctu. Jsem velký jedlík, miluji jídlo. Ale když lidé tvrdí, že nemůžou zhubnout, ne ne a ne, lžou! Tělo dokáže cokoli, stačí chtít," řekla nekompromisně herečka.

Krásná si nepřipadá

Mila teď slaví jeden úspěch za druhým. Kromě rolí se na ni ze všech stran valí i komplimenty, co se týče její nevšední krásy. Vyhrála například Svatý grál přitažlivosti v rámci Spike TV's Guy's Choice. Herečka ale takový humbuk nechápe. "Je to šílené. Myslím, že je to hysterie a že to všechny mé kamarády pobavilo. Jestli mě někdo považuje za atraktivní, díky Bohu, je to fantastické!" svěřila se.

A jak to dělá, že vypadá stále svěže, a ne unaveně? "Pohybuji se v průmyslu založeném na odmítnutí, negativitě a pádech. Lidé jsou odmítáni každý den, čistě na subjektivním názoru, zda jsou dobrá herečka, špatná herečka, hezká, ošklivá, tlustá, hubená. Musíte se na věci dívat pozitivně. Jinak jste na velmi tmavém místě," varovala Kunis.

Autor: INT, mivr, ljšk