Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Simono, co to bříško? Kila navíc schovává v overalu

22. června 2011 | 12:08

Modelka Simona Krainová (37) tvrdí, že se půl roku od porodu už vrátila na svou původní váhu. Co zatím nezmizelo, je vypouklé bříško. To se snaží Simona maskovat oblečením. Buď nosí volné haleny, nebo overaly, které si poslední dobou velmi oblíbila.

Krainová se sice snaží chodit do fitka a cvičit. To ale zřejmě moc nepomáhá. Je známo, že se modelka během těhotenství v jídle nijak neomezovala a ani teď, když je s malým Maxem doma, si dobré jídlo neupírá. Nejradši vaří pro svého manžela Karla česká jídla.

"Proti váze před porodem jsem zhubla ještě dvě a půl kila navíc. Hlavně teď tělo potřebuju zpevnit. Cvičit a zapojit se do jiných aktivit," tvrdí Simona, které se vypouklé bříško nápadně rýsovalo v šedém overalu.

Ten si vzala na večírek při příležitosti otevření nového casina v Praze. Zatímco teď měla overal šedivý, na dřívější akci ve Slovanském domě, kterou moderovala a kde se setkala se svou kamarádkou Darou Rolins, měla overal zelený. Je to zřejmě nejlepší kousek šatníku, kterým se dá leccos zakrýt.

Když však cvičení nezabere, je Simona rozhodnutá, že půjde na liposukci, než aby se zbytečně trápila. "Určitě brzy vyzkouším liposukci, ale tu neinvazivní! Nepřirozených zásahů do těla se velmi bojím. Jak říkám - s poctivostí nejdál dojdeš. Když se zkombinuje cvičení s tímto a nejí se tuny čokolády, tak ten efekt je neuvěřitelný," říká Simona, která se zatím s bříškem moc netrápí a maskuje ho.

Autor: gam, Kšim