Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Herzigová: 2 měsíce po porodu vypadá božsky!

2. června 2011 | 05:00

Česká topmodelka Eva Herzigová (38) patří k nejžádanější ženám světa. A právem. Jen dva měsíce od porodu druhého syna Phillipa vystavila vražedně dokonalé tělo - ploché bříško a nekonečně dlouhé nohy gazely.

Modelka, která se momentálně věnuje jen mateřským povinnostem, vyrazila svou krásou dech. Jen před dvěma měsíci porodila druhého syna Phillipa a už je zase štíhlá jako proutek!

Eva Herzigová oblékla jen sexy bikiny a užívala si den s dětmi a partnerem na italské pláži Varigotti. A všem přítomným připomněla, proč se v devadesátých letech minulého století stala tváří podprsenky Wonderbra.

Je z ní žena v domácnosti

I když je Eva matkou dvou chlapečků, George (4) a Phillipa, který se narodil 13. března letošního roku, její figura je přímo božská. O ploché bříško a gazelí nohy nepřišla ani mateřstvím. To si podle svých slov užívá.

"Můj život se úplně změnil, ale v dobrém slova smyslu. Starám se o domácnost. Nezajímá mě jen to, že mám střechu nad hlavou, ale i to, abychom se doma cítili dobře," svěřila se v dubnu americkému vydání časopisu Elle.

Autor: Michaela Vraná