Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jane Fonda: Za svůj vzhled vděčím sexu a penězům

23. května 2011 | 13:54

Nestárnoucí hollywoodská hvězda Jane Fonda (73), která minulý týden v Cannes svým mladistvým zjevem zastínila i mnohem mladší herečky, prozradila tajemství své krásy.

"Jak to, že stále vypadám tak dobře? Na třicet procent za to mohou moje geny, na třicet procent sex, dalších třicet procent sport, zdravý životní štýl a výživa, no a zbývajících deset procent mají na svědomí plastičtí chirurgové," přiznala britskému deníku Daily Mail dvojnásobná držitelka Oscara.

Na závěrečný ceremoniál Jane oblékla elegantní zlaté šaty a dodala tak poslednímu dni festivalu pel glamouru.
Autor: EPA

"Stojí to skutečně hodně, vypadat tak, jako já, na druhou stranu, geny jsou zdarma," řekla. Když se ale nedávno měla rozhodnout, zda si pořídí nové auto, vyhrála nakonec investice do "hollywoodského" úsměvu.

Jane má neodolatelný úsměv... Nebyl ale zadarmo, hvězdu vyšel v přepočtu na téměř milion korun.
Autor: EPA

"Otázka zněla, zuby nebo nové auto? Vybrala jsem si zuby," prozradila hvězda, kterou hollywoodský úsměv vyšel na neuvěřitelných pětapadesát tisíc dolarů, v přepočtu tedy téměř jeden milion korun.

Překrásná jako vždy...
Autor: EPA

Okouzlující herečka, která se stala slavnou už v šedesátých letech 20. století, si i přes svůj pokročilý věk umí života užívat. Se svým přítelem, americkým hudebním producentem Richardem Perrym, se často a ráda oddává i sexu.

"Mívám bolesti a fyzicky sa už necítím nejlépe. Ale jsem šťastnější, sex je lepší a víc rozumím životu. Nechtěla bych být znovu mladá,"řekla nestárnoucí hvězda.

Autor: lena, INT