Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Plačící Cruz: Mateřství je tak krásné...

17. května 2011 | 15:16

Herečka Penélope Cruz (37) v lednu porodila první dítě, chlapečka Leonarda. V rozhovoru pro americký magazín Vogue se svěřila, jak si užívala natáčení čtvrtého dílu Pirátů z Karibiku se synem v břiše a jak jí porod změnil pohled na svět.

Hollywoodská kráska Penélope Cruz natáčela film Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, když byla těhotná. Nadšená z toho byla ona i režisér snímku Rob Marshall, který prohlásil, že „miloval, že v ní byl kluk“. „Byla jsem těhotná a do toho pirátka. Krásná zkušenost,“ dodala Penélope, která se loni vdala za kolegu Javiera Bardema.

Byly to slzy štěstí

Během rozhovoru pro americký magazín Vogue se dokonce rozplakala a snažila se vysvětlit, jak jí syn změnil život. Ze své přecitlivělosti byla sama zaskočená. „Tohle se mi děje pořád. To je fakt vtipné. Omlouvám se. Nečekala jsem to,“ vysvětlovala svou emoční bouřku Penélope.

„Od první sekundy cítíte nával lásky. Je to revoluční zážitek. To je asi ten nejlepší způsob, jak to popsat. Úplně vás to ve vteřině změní. Příroda je moudrá a dá vám devět měsíců na přípravu, ale když poprvé vidíte tu tvářičku, změní vás to navždy. I když vám to popisovali už předtím kamarádky či maminka, dokud to člověk nezažije sám, neví co se s ním stane,“ rozplývala se nad pocitem mateřství Cruz.

Děti brání před světem

„Mateřství mi změnilo pohled na svět. I když jste se o děti báli dřív, s vlastním je to jiné. Láme mi srdce, že tolik dětí ve světě trpí,“ řekla dále Penélope. Nevadí jí ani probdělé noci. „Někdy spíte více, někdy méně, ale to je jedno,“ tvrdí herečka.

Syna chce prozatím uchránit záři reflektorů. „Chci aby můj syn, a třeba i další děti, jestli nějaké ještě budu mít, vyrůstal v takové anonymitě, jaká jen bude možná. To, že s manželem děláme práci, jakou děláme, neznamená, že nám lidé polezou do soukromí,“ je rozhodnutá Penélope.

Autor: INT, mivr, Klena