Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství svatebních šatů Kate odhaleno!

29. dubna 2011 | 10:59

Je více než pravděpodobné, že Kate své "ANO" Princi Williamovi řekne v šatech od návrhářky Sarah Burton, kreativní ředitelky módního domu Alexander McQueen. I když se slavná designérka snažila svou totožnost skrývat, navštívila včera odpoledne hotel, kde byla Kate ubytována. A v ruce svírala velkou černou tašku. Že by poslední úpravy svatební róby před velkým dnem?

I když se "tajemná" žena úzkostlivě snažila zakrýt svou identitu a ihned po vystoupení z auta zamířila do hotelu, pozorní přihlížející rychle odhalili, o koho se jedná. Jedním z poznávacích znaků byla právě i kapuce lemovaná huňatou kožešinou s dlouhým chlupem, která ji měla před zraky zvědavých kolemjdoucích ochránit. Právě kožešiny však byly hlavním charakteristickým znakem její nejnovější kolekce pro nadcházející podzim a zimu. Hodně prozradily i její oblíbené balerínky. Zraky všech přítomných se však zaměřily na černou tašku, kterou Sarah pevně držela. Je více než jasné, že objekt zájmu milionů lidí na celém světe, se skrývá právě v ní!

Návrhářka Sarah Burton byla včera v podvečer přistižena s velkou černou taškou, když spěchala do hotelu, kde byla ubytována Kate.
Autor: profimedia.cz

O tom, že autorkou Katiných šatů bude právě šestatřicetiletá návrhářka, se spekulovalo už delší dobu. Žena, která převzala žezlo po tragické smrti Alexandra McQueena obéká takové hvězdy, jako je Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Cate Blanchett, Björk či Lady Gaga.

Kate se prý pro Sarah Burton rozhodla bez zaváhání. V září 2005 jí totiž na svatbě kamarádky Sáry Buys naprosto uchvátily hedvábné šaty bez ramínek pocházející z jejího autorského pera.

Róba má být údajně kombinací představ Kate a idejí návrhářky. Ta rychle pochopila, že taková šance se neopakuje. Módní kreativci totiž obvykle nesnesou, když jim někdo říká, jak by měl model vypadat.