Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Modelka Kelly Brook v třetím měsíci jen září!

10. dubna 2011 | 17:05

Známá britská modelka Kelly Brook (31), která na konci března oznámila své těhotenství, září úsměvem snad nejvíc v kariéře. Alespoň se tak ukázala během slavnostního večera uspořádaného kosmetickou značkou Lynx.

Krásnou tmavovlásku, na které zatím není vůbec vidět, že jí pod šaty roste bříško, všichni okolo jen utvrzovali, že teď nastává ten nejlepší čas připravovat se na příchod dcery na svět. Dítě počala Kelly Brook se svým přítelem – bývalým skotským ragbistou Thomem Evansem (26).

Zatímco Kelly Brook září štěstím a těší se na miminko po boku přítele, její expřítel Danny Cipriani (23) je úplně zlomený. Představoval si, že jejich vztah má možná ještě nějakou naději. Ale potom, co se dozvěděl, že Kelly čeká dítě, ztratil veškeré naděje.

Asi nejkurióznější na tom všem je, že Kelly otěhotněla pár měsíců po jejich rozchodu s Dannyho spoluhráčem. Rozchod Dannyho a Kelly nebyl ani nijak zvlášť dramatický. Kelly se prostě jen rozhodla, že s ním neodjede do Austrálie, kde měl Danny nové angažmá. V říjnu se znovu sešli a pokusili se navázat tam, kde přestali, ale nevydrželo to. A navíc Kelly s Thomem randí jen pět měsíců, zatímco s Dannym byla přes dva roky.

"Pro Dannyho to bylo moc rychlé a bolestivé. Strávil s Kelly celý týden před Vánoci a v lednu pak zjistil, že je těhotná s Thomem, zlomilo mu to srdce," řekla Dannyho kamarádka.

Nicméně Kelly už svou lásku nejspíš našla a pečlivě se připravuje na roli, která ji čeká za několik měsíců.

Autor: INT, pf, evak