Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mariah Carey čeká dvojčata! Nafotila s nimi akty

19. dubna 2011 | 22:38

Zpěvačka Mariah Carey (42) se přidala k mnoha celebritám, které se nechaly zvěčnit na obálky prestižních magazínů nahé s dětmi ještě pod srdcem. Mariah čeká navíc dvojčata! Ta přijdou na svět za několik málo týdnů.

Zpěvačka, která čeká holčičku a chlapečka, se s bříškem nechala vyfotit pro magazín Life & Style magazine. A nepózovala sama. K focení se přidal i její manžel Nick Cannon (31), který o své ženě prohlásil: "Je krásnější než kdy předtím. Každým dnem ji miluji víc a víc!" Rozrůstající rodinka plánuje, že si akty vylepí doma po zdech.

Mariah Carey nafotila akty pro Life & Style magazine
Autor: Life & Style magazine

"Až moje děti uvidí ty snímky, bude to dost divné," přiznal Nick po focení. "Je to trochu perverzní. Chci říct, viděli jste někdy nahé rodiče? A až jednou přijdou domů jejich kamarádi..." kroutil hlavou manžel Mariah Carey.

Mezi další hvězdy, které se nechaly vyfotit nahé v požehnaném stavu, patří i Christina Aguilera, Demi Moore, Britney Spears nebo Claudia Schiffer. Mariah Carey se nechala vyfotit v osmém měsíci. Chlapeček a holčička budou koukat, až zjistí, že jejich první velké focení proběhlo, když ještě spokojeně lebedili v matčině bříšku.

Autor: evak, INT, mivr