Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hugh Jackman: Sexy tělo si udržuje jógou

Hugh, který je právě s manželkou na dovolené, nezahálí ani na pláži.
17. prosince 2009 | 17:40

Přitažlivý Hugh Jackman (41) nenechává svaly zahálet ani na dovolené a své sexy tělo si protahuje při józe, kterou cvičí přímo na pláži.

Australský herec, který byl loni časopisem People zvolen nejkrásnějším mužem planety, zřejmě neunesl skutečnost, že ho letos porazil Johnny Depp, který titul získal dokonce již podruhé. Poprvé to bylo v roce 2003.

Jackman doufal, že to bude znovu on, kdo si letos titul odnese. Na otázku redaktora magazínu People, kdo bude letos tím nejhezčím mužem, pár týdnů před vyhlášením sebevědomě odpověděl: „Já! Chci být prvním, kdo ji získá dvakrát po sobě. Bylo by to fantastické.“

Bohužel, jeho přání stát se dvakrát za sebou nejkrásnějším mužem planety, nebylo vyslyšeno a Jackmanovi zbyly jen oči pro pláč.

Ani tato "prohra" mu však nesebrala chuť trápit své tělo tělocvikem. Charismatická hvězda filmů Wolverin, X-Man a Austrálie si totiž na svém vzhledu i fyzické kondici zakládá a netají se tím, že si jde každé ráno v 8 hodin zacvičit. A jak je vidět, nezahálí ani na dovolené, kterou tráví se svou o osm let starší ženou Deborou-Lee Furness.

Hugh, který je právě s manželkou na dovolené, nezahálí ani na pláži.
Autor: PROFIMEDIA.CZ