Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trapný padesátky: Nový seriál o ženách, které to nevzdávají!

Video se připravuje ...
Trapný padesátky
VIDEO: Česká televize
27. srpna 2017 | 06:00

Připravte se na nový dvanáctidílný komediální seriál, který se zaměřil na ženy po padesátce. Scenáristka Irena Obermannová však vzkazuje, že dívat by se měli i muži. Podívejte se na trailer!

Mia, Anča a Ema – tři padesátnice, které se perou s vlastním životem. Mia je televizní rosnička, ale už se neobjevuje v hlavním vysílání. Anča ztrácí sen o dokonalém vztahu, jelikož jí byl nevěrný manžel, a Ema vytváří sochy z odpadků. V seriálu se samozřejmě objeví i muži, zejména jeden: majitel domu, se kterým všechny kamarádky bojují.

Hlavní postavy hrají Klára Melíšková, Alena Mihulová a Pavla Tomicová. Ty dokážou, že po padesátce život nekončí, právě naopak! Všechny dámy si perfektně sedly. Při natáčení zažily spoustu legrace, kterou si užívaly i mimo kamery. Jak říká Alena Mihulová: „Tato kombinace se velmi osvědčila. Na place nám to spolu neskutečně dobře fungovalo a myslím, že nám to i zůstalo. Když se někde potkáme, trapčíme stejně jako při natáčení.“

Všechno nadšení se projeví i v seriálu, je tedy rozhodně na co se těšit. O tom se zatím můžete přesvědčit v traileru. První díl uvede ČT1 už v pondělí 28. srpna ve 21.00 hod.

Video se připravuje ...
Trapný padesátky • VIDEO: Česká televize

Autor: Markéta Tošnarová